• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim bu ay benimde akintim olmadi. Gecen ay olmuştu. Bu ay ben rahim filmi cektirdim adetin 8. Günü acaba rahim filmi yumurlamaya engelmi oluyor bu ay yada yumurtam olduda kuru mu gecti bu ay rahim filminden dolayi anlamadim. Bende duydum akinti olmayan ama yumurta catlayan
bnd cuma günü çektiricem canım yazdıkların kafamı karıştırdı

yumut
neden olmuyomuş tedavi görüyomusun
rtalıklarım hcalısmıyormus son 3 yıldır hıc adet gormuyordum dr da care bulamadın son gıttıgım bı dr duphaston verdı kullandım 4 ay duzenlı oldu bu ay bıraktım ılacı ve 6 gun gectı reglim bakalım beklemedeyim hamiş değilsem bile adet olmak ıstıyorum düzene gırmış olsun ıstıyorummm

yumut
rtalıklarım hcalısmıyormus son 3 yıldır hıc adet gormuyordum dr da care bulamadın son gıttıgım bı dr duphaston verdı kullandım 4 ay duzenlı oldu bu ay bıraktım ılacı ve 6 gun gectı reglim bakalım beklemedeyim hamiş değilsem bile adet olmak ıstıyorum düzene gırmış olsun ıstıyorummm
test yapsaydın 6 gün geçmiş varsa çıkar yoksada doktora gidersin zaman kaybetmezsin

Günaydın kızlar :KK49: senrnin son günü kurtuluyoruzz
evet yaa ve resmi tatil araya giriyo 4 gün yokum evde net kullanmıyorum ya acaba eve alsammı pc öyle kapalı bekliyo da iş yerinde hep başındayım diye eve almıyorum internet ama sizden uzak kalıcam :(

Back
X