- Emoji Skoru
- 2.396
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.981
Kizlar dun gece ruyamda yerlesme kanamasi gecirdigimi gördüm![]()
hadi inşallah gerçektede olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dun gece ruyamda yerlesme kanamasi gecirdigimi gördüm![]()
kızlar siz benden küçükmüşsünüz ben 90 lıyım92liyim cnmkaç senelik evlisin cnm
bnd cuma günü çektiricem canım yazdıkların kafamı karıştırdıCanim bu ay benimde akintim olmadi. Gecen ay olmuştu. Bu ay ben rahim filmi cektirdim adetin 8. Günü acaba rahim filmi yumurlamaya engelmi oluyor bu ay yada yumurtam olduda kuru mu gecti bu ay rahim filminden dolayi anlamadim. Bende duydum akinti olmayan ama yumurta catlayan
bende 90 lıyımmmkızlar siz benden küçükmüşsünüz ben 90 lıyım
ne kadarlık evlisin cnm ne zamandır bebek istiyosunuzbende 90 lıyımmm
yıllık evlıyım ıkıncı evlılgım ama toplam 7 yıldır bebek ıstıyorumne kadarlık evlisin cnm ne zamandır bebek istiyosunuz
neden olmuyomuş tedavi görüyomusun5
yıllık evlıyım ıkıncı evlılgım ama toplam 7 yıldır bebek ıstıyorum
rtalıklarım hcalısmıyormus son 3 yıldır hıc adet gormuyordum dr da care bulamadın son gıttıgım bı dr duphaston verdı kullandım 4 ay duzenlı oldu bu ay bıraktım ılacı ve 6 gun gectı reglim bakalım beklemedeyim hamiş değilsem bile adet olmak ıstıyorum düzene gırmış olsun ıstıyorummmneden olmuyomuş tedavi görüyomusun
test yapsaydın 6 gün geçmiş varsa çıkar yoksada doktora gidersin zaman kaybetmezsinyumut
rtalıklarım hcalısmıyormus son 3 yıldır hıc adet gormuyordum dr da care bulamadın son gıttıgım bı dr duphaston verdı kullandım 4 ay duzenlı oldu bu ay bıraktım ılacı ve 6 gun gectı reglim bakalım beklemedeyim hamiş değilsem bile adet olmak ıstıyorum düzene gırmış olsun ıstıyorummm
ayy bence bi kan testi yaptır merak ettim bak bende bugün yaptır çünkü pazartesiye kadar tatiladt 1 gün geçtiğinde yaptım ıkıncı cızgi gölge gibi belirdi ama inanamıyorum bekleyeyim dedım
sen bilirsin çizgiyi görmüşün emin olman için yaptırman lazım araya tatilde giriyobende merekla bekliyorum ama azdahabeklım ya
Günaydın canım atesim 36.3 çıktı cok şaşkınimgünaydın canlar nasılız bugün :)
Sanmıyorum ya cektirdigi ay hamile kalanlar da var sonuçtabnd cuma günü çektiricem canım yazdıkların kafamı karıştırdı
Illa alttan bakmasi gerekmiyor ki bunun icin yavrumBen 1.5 senelik evliyim canim sadece 1 kere alttan muayene yaptirabildim 1 de rahim filmi o zamanda doktor herseyin normal dedi zaten yaptiramiyorum muayene bir türlü yaa
kuzum bnm ki dünle aynı çıktı 36.6 şaşırdım aynı çıktıGünaydın canım atesim 36.3 çıktı cok şaşkınim![]()
evet yaa ve resmi tatil araya giriyo 4 gün yokum evde net kullanmıyorum ya acaba eve alsammı pc öyle kapalı bekliyo da iş yerinde hep başındayım diye eve almıyorum internet ama sizden uzak kalıcamGünaydın kızlarsenrnin son günü kurtuluyoruzz