• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Bilmiyoz tabi :KK43: gecmis olsun cok mu ağrın oldu :KK43: burasi da buz gibi dışarı çıktık ama kar yagmiyordu şansıma :KK43: anneanneye gittik bizde

Kız hem nasııııl ölüyorum heralde dedm :( bikaç saat çektirdi sonra geçti ara ara yokluyo gene. Burda da yağmur yağdı kaç gündür ama öyle böyle değil sonra durdu dün atıştırıyodu şuan sakin ama deli gibi soğuk. Keşke buraya da jar yağsa ;(

Benimki 4 g
beninki 4 gun izinli :))

Ohh valla bizim bir tek pazarımız var malesef kendi işi olunca mecbur gidiyo ama kahvaltı mı hazırlamış çayımı demlemiş bardakları doldurup beni uyandırdı :KK60: Yılın ilk kahvaltısını elleriyle hazırlamış menemen yapmış yavrum yaa daha ne olsun :KK68:

Yagar inşallah yavrum cok dikkat et Üşüyosun da ondan mi sancin oluyor nedir :(
Kız hem nasııııl ölüyorum heralde dedm :KK43: bikaç saat çektirdi sonra geçti ara ara yokluyo gene. Burda da yağmur yağdı kaç gündür ama öyle böyle değil sonra durdu dün atıştırıyodu şuan sakin ama deli gibi soğuk. Keşke buraya da jar yağsa ;(

Uuuuu romantik dakikalar ;) benimki hafta sonu yapar herhalde sabah zor uyandı :-/
Ohh valla bizim bir tek pazarımız var malesef kendi işi olunca mecbur gidiyo ama kahvaltı mı hazırlamış çayımı demlemiş bardakları doldurup beni uyandırdı :KK60: Yılın ilk kahvaltısını elleriyle hazırlamış menemen yapmış yavrum yaa daha ne olsun :KK68:

Ohh ne gusel :))

Kız hem nasııııl ölüyorum heralde dedm :KK43: bikaç saat çektirdi sonra geçti ara ara yokluyo gene. Burda da yağmur yağdı kaç gündür ama öyle böyle değil sonra durdu dün atıştırıyodu şuan sakin ama deli gibi soğuk. Keşke buraya da jar yağsa ;(

Geçmiş olsun tatlım bilmem miiii ne berbat bir ağrı o ya sanki içinde basınç var da patlıycakmışsın gibi insanın nefesini kesiyo bende bu ay böyle ağrı çektim :(

benimkide odun ayağına bekler kahvaltıyı :KK67:

Geçmiş olsun tatlım bilmem miiii ne berbat bir ağrı o ya sanki içinde basınç var da patlıycakmışsın gibi insanın nefesini kesiyo bende bu ay böyle ağrı çektim :KK43:

Ay aynen abla yaa yeminle can veriyom sandım çok fenaydı hatırlamak istemiyorum :( Ilaç kesiyo diye de içemedim sanki yara vardı içimde ayyyy

Uuuuu romantik dakikalar :KK66: benimki hafta sonu yapar herhalde sabah zor uyandı :-/

Ben evde olduğum için hazırlatmıyorum çslıştığımda ev işi falan da yaptırıyodum ama şimdi yaptırmıyorum gece geç geldik uyanamadım kalkmış süpriz yapmış romantik kocam :)):KK22:

Back
X