- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.401
Dostinex iciyordu agir geldi demisti o yüzden aklım onda
Rabbim korusun şifa versin ferahlik versin onada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dostinex iciyordu agir geldi demisti o yüzden aklım onda
Amin yavrumRabbim korusun şifa versin ferahlik versin onada![]()
Ben düşük zamani bayaaaa bi stresli bir dönemden geciyordumTabii çok etkiliyor yumurtlamayı da etkiliyor gelişimini de
Ben düşük zamani bayaaaa bi stresli bir dönemden geciyordum![]()
Aminnmmmm canım benim :)İnş canım ya rabbim versinde armağan olsun mükafat olsun hediye olsun inş![]()
Canim benim etkiler tabi gebelikte yaşadığın hersey bebeğini de etkiliyorBenim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime![]()
Canim benim etkiler tabi gebelikte yaşadığın hersey bebeğini de etkiliyor
Öyle olacağı varmış eskiye dönme dönüp de kendini üzme artık yeni bir sene yeni bir umut var önümüzde canomAynen öyle kader kısmet bunlarda vesile tabii![]()
Benim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime![]()
Bana da var miÖyle olacağı varmış eskiye dönme dönüp de kendini üzme artık yeni bir sene yeni bir umut var önümüzde canom![]()
Mutfaga camdan gelen soguğu almayacak bir yere koysan kiyamiyorum ciceklere yaYaaa kızlar benim salonun petekler kapalı iki tane çiçeğim var biri cam güzeli güneş görmeden yaşayamaz bi de salon soğuk baya garibim yaprak dökmüş hep mutfağa alsam yemekten dolayı çok havalandırıyorum ee yatak odasına aldam oksijen tükettikleri için yatak odasına çiçek koymayın diyolar naapıcam ben şimdi salonun petekleri mi açsam anacım orası da büyük lappadanak ısınmıyo ki![]()
![]()
Olmaz mı hiç canım benim :) hepimize yetecek kadar varBana da var mi![]()
Allaha havale etmek lazımüzüldüm çok simdi benim ilk hamileligimde birkac kere krndimden gecmistim ağlarken diger düşük kimyasal gebelik sonrasiydi hep bir korku vardi esimin ailesiyle büyük problemler vardi kayinbabam gelmisti ben hamileyken sonuncusunda hamileyim diyemedim kalbini duymadik diye eski mevzulari acti öyle fazla üzüldüm ki kasildim konusurken titriyordum cenem kilitlenmisti cok üzerime geliyorlardi Allah biliyor ya
![]()
Olmaz mı hiç canım benim :) hepimize yetecek kadar var![]()
Cok üzüldüm ama olacağı varmışAllaha havale etmek lazımkiyamam canım benim
Sana da anniş :)mutlu yıllarr
sağol canımm nasılsınSana da anniş :)