• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaaa kızlar benim salonun petekler kapalı iki tane çiçeğim var biri cam güzeli güneş görmeden yaşayamaz bi de salon soğuk baya garibim yaprak dökmüş hep mutfağa alsam yemekten dolayı çok havalandırıyorum ee yatak odasına aldam oksijen tükettikleri için yatak odasına çiçek koymayın diyolar naapıcam ben şimdi salonun petekleri mi açsam anacım orası da büyük lappadanak ısınmıyo ki :( :(

Ben düşük zamani bayaaaa bi stresli bir dönemden geciyordum :KK43:

Benim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime :(

Benim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime :KK43:
Canim benim etkiler tabi gebelikte yaşadığın hersey bebeğini de etkiliyor

Benim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime :KK43:
:( üzüldüm çok simdi benim ilk hamileligimde birkac kere krndimden gecmistim ağlarken diger düşük kimyasal gebelik sonrasiydi hep bir korku vardi esimin ailesiyle büyük problemler vardi kayinbabam gelmisti ben hamileyken sonuncusunda hamileyim diyemedim kalbini duymadik diye eski mevzulari acti öyle fazla üzüldüm ki kasildim konusurken titriyordum cenem kilitlenmisti cok üzerime geliyorlardi Allah biliyor ya :KK42:

Yaaa kızlar benim salonun petekler kapalı iki tane çiçeğim var biri cam güzeli güneş görmeden yaşayamaz bi de salon soğuk baya garibim yaprak dökmüş hep mutfağa alsam yemekten dolayı çok havalandırıyorum ee yatak odasına aldam oksijen tükettikleri için yatak odasına çiçek koymayın diyolar naapıcam ben şimdi salonun petekleri mi açsam anacım orası da büyük lappadanak ısınmıyo ki :KK43: :KK43:
Mutfaga camdan gelen soguğu almayacak bir yere koysan kiyamiyorum ciceklere ya

:KK43: üzüldüm çok simdi benim ilk hamileligimde birkac kere krndimden gecmistim ağlarken diger düşük kimyasal gebelik sonrasiydi hep bir korku vardi esimin ailesiyle büyük problemler vardi kayinbabam gelmisti ben hamileyken sonuncusunda hamileyim diyemedim kalbini duymadik diye eski mevzulari acti öyle fazla üzüldüm ki kasildim konusurken titriyordum cenem kilitlenmisti cok üzerime geliyorlardi Allah biliyor ya :KK42:
Allaha havale etmek lazım :( kiyamam canım benim

Back
X