• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy kız beni de duygulandırdın :KK61: aynen canm benm. Eş başka yaa değişik bi hissiyat. Bilmiyorum evlat da nasıl oluyo ama eş gerçekten çok büyük bi nimet bence. Allah daim etsin birbirimizin acısını yaşatmasın rabbim ömür boyu birlikte olmayı nasip etsin hepimize..
aminnnn

Hormon da yaptrdm canm hatta gaza geldim demir cinko c vitamini falan hepsine baktrdım geçen eylülde :) Bnm doktor cok dolu oluyo gün hesaplayp randevu almayı düşünüyorum o kadar ki umutsuzum :KK49:
Guzel o zamanda..sen yine de bu ay baktir hormona ben alistim artik 3 ayda bir tekrarlatiyorum...umutsuzluk yok canooo...beni takibe devaammmm;)

Olumsuz konusup uzmemek ve seni daha iyi hissettirmek icin diyordur tatlım onlar icinde yasiyotlar genelde esim de öyle diyordu
Nasıl güçlü durmaya calisiolar dimi dunden bu yana hep beni guldurme cabasinda allahimmmm isteyen herkeze evlat nasip etsin

Siesta her ne kadar meksikalilarin gündüz uykusu olsa da aslında müslümanların Sünnetlerinden esinlenmis bi gunduz uykusu çöreklenmisler sunnetimize.... dort bardak içtim bi hareket hissettim kalanini da 4den sonra icecem :)
Heee anlamisimm:KK51: minis hareketlenmisdir. :KK46::KK46: Saatde doldu.. Dort gozle bekliyorummm hadii bizee haberrr yollaaaaa:KK55:

amin cnm gerçekten de eğer olduysa mucize olur çünkü kaç haftadır düzen yok uyku yok yemek yok ssürekli arabaya bindim koşturmaca üzüntü ağlamak falan derken oldursa her şeye rağmen güçlüymüş ki tutunmuş derim haa evet naptı senin kaynana bebeği öğrendimi konuşuyon mu
İnsallah ilaç gbi gelr egr vrsa melegin. ögrndi canm knsmuorz.hala bna iftira attı cnkü bebegi sen öldrsn die hakkımı helal etmiorm bnm kanayan yarama tuz bastı gunhımı aldı yapmadgm halde direksynda sen varmssn dedi o cocugun basını yedin dedi asla hakkımı helal etmiorm öbr tarafta 2elim 2yakasnda dilerm ki rabbim bizi karsı karsıya getrsnde orda gercklri görsün orda hesaplasalım simdi hamile oldgmu blio ya bn progestan kullandgm içn kndm gdemiorm hastanye ck basm dönüo duserm die korkuom eltmle gdiorz bn bakarm cocklra dio önceden bska sey içn gndrmiodu eltmi bn bakamam cocklra gdemzsn diodu süt fln gndryo kayınbabamdan. Bn kayınbabama bse sorym bna ccp veriomş gbi ona sölüo söle deil böle gbisnden ama iş ştn gecti artk he torunu olnca gelsn sevsn sesimi ckarmam cnkü onun da torunu ama bna bulasmasn

attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)

Eklentiler

• 2015-04-14 18.45.44.webp
    2015-04-14 18.45.44.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 2015-04-14 18.46.37.webp
    2015-04-14 18.46.37.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar ikinci puzzle a başlıyorum bu günnn. Mutlaka başlayn cidden kafa dağıtıyo

Back
X