• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

B Benbirlaydii tatlım yüksek ihtimal kasilma icin serumdan sonra magnezyum ve baska bir ilac var ondan verip fazla su icin de diyete baslatirlar stres yapma emi kuzum birsey olmayacak
Canom simdilik baska ilac vermediler birazdan nst ye girecem doktor şeker için yarin yine tahliller yapacak renkli usg ye girecem bekliyorm öyle

Canim bebis dönmüş dogum pozisyonuna gelmis, serum vs verdiler birazdan yine nst ye girecem bekliyorm oyle
Tamam guzelim endise etme Rabbim yardimcin olacaktir saglikla kucagina alicaksin insallah...ne gerekiyosa o olucak hayirlisiyla...sen daha fazla takma kafana...bekle dua et bol bol bende ediyorum bak...hem sen ne skntilari atlattin bu gune geldin...bizi de musait olunca kendini iyi hissettiginde haberdar et.!..

Tamam guzelim endise etme Rabbim yardimcin olacaktir saglikla kucagina alicaksin insallah...ne gerekiyosa o olucak hayirlisiyla...sen daha fazla takma kafana...bekle dua et bol bol bende ediyorum bak...hem sen ne skntilari atlattin bu gune geldin...bizi de musait olunca kendini iyi hissettiginde haberdar et.!..
Haklisim cnm ben cok sy atlattim bu zamana gelene kadar. Cok tesekkur ederim bitanem Allah razi olsun dualarin icin Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Haber veririm size ben :))

Haklisim cnm ben cok sy atlattim bu zamana gelene kadar. Cok tesekkur ederim bitanem Allah razi olsun dualarin icin Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Haber veririm size ben :))
Ne demek tatlim;)guzel haberlerini bekliyoruz insallah...

Back
X