- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.721
Evde giyiyorum canım dışarda degil :) zaten cok terliyorum dayanmıyor hiç
bol bol duşa gir vantilatör al benim gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde giyiyorum canım dışarda degil :) zaten cok terliyorum dayanmıyor hiç
Ayy sesli guldummDerde gel![]()
Canim bebis dönmüş dogum pozisyonuna gelmis, serum vs verdiler birazdan yine nst ye girecem bekliyorm oyleBebis donmusmu peki?doktor dogumla ilgili ne diyo?
Canom simdilik baska ilac vermediler birazdan nst ye girecem doktor şeker için yarin yine tahliller yapacak renkli usg ye girecem bekliyorm öyleB Benbirlaydii tatlım yüksek ihtimal kasilma icin serumdan sonra magnezyum ve baska bir ilac var ondan verip fazla su icin de diyete baslatirlar stres yapma emi kuzum birsey olmayacak
Tamam guzelim endise etme Rabbim yardimcin olacaktir saglikla kucagina alicaksin insallah...ne gerekiyosa o olucak hayirlisiyla...sen daha fazla takma kafana...bekle dua et bol bol bende ediyorum bak...hem sen ne skntilari atlattin bu gune geldin...bizi de musait olunca kendini iyi hissettiginde haberdar et.!..Canim bebis dönmüş dogum pozisyonuna gelmis, serum vs verdiler birazdan yine nst ye girecem bekliyorm oyle
Haklisim cnm ben cok sy atlattim bu zamana gelene kadar. Cok tesekkur ederim bitanem Allah razi olsun dualarin icin Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Haber veririm size ben :))Tamam guzelim endise etme Rabbim yardimcin olacaktir saglikla kucagina alicaksin insallah...ne gerekiyosa o olucak hayirlisiyla...sen daha fazla takma kafana...bekle dua et bol bol bende ediyorum bak...hem sen ne skntilari atlattin bu gune geldin...bizi de musait olunca kendini iyi hissettiginde haberdar et.!..
Dimi30 kilo alanda var biz yine iyiyizz:)
Ne demek tatlimHaklisim cnm ben cok sy atlattim bu zamana gelene kadar. Cok tesekkur ederim bitanem Allah razi olsun dualarin icin Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Haber veririm size ben :))
Az önce girdim de Vantilatör aldirmadim abartirim biliyorum kendimi :))bol bol duşa gir vantilatör al benim gibi![]()
Eğer yaza gelmese bu kadar terlemesem ben kesin yuvarlanirdimAyy sesli guldummben nolacam kimbilir yuvarla burdan?
Yok ben yaz kis farketmez cok alacam belli daha hamile kalmadan @tm26dan 10kilo fazlam var asil bana piiiiiii....Eğer yaza gelmese bu kadar terlemesem ben kesin yuvarlanirdim![]()
Serum var ya vermezler zaten yalnız değilsin dimi biri var yaninda? Ne sabırsızsin be tospaaa...Canom simdilik baska ilac vermediler birazdan nst ye girecem doktor şeker için yarin yine tahliller yapacak renkli usg ye girecem bekliyorm öyle
Ben 57-58le evlendim 59'60 la hamile kaldım 74 oldum daha ne olacam bilmem :) hem resmini gördüm tombik falan değilsinYok ben yaz kis farketmez cok alacam belli daha hamile kalmadan @tm26dan 10kilo fazlam var asil bana piiiiiii....
Ben 63le evlendim aldim da aldim...en son 75e ciktim simdi 68im...kuzum o davulun uzaktan gelen sesi:))Ben 57-58le evlendim 59'60 la hamile kaldım 74 oldum daha ne olacam bilmem :) hem resmini gördüm tombik falan değilsin![]()
Ama gayet hoş geliyorBen 63le evlendim aldim da aldim...en son 75e ciktim simdi 68im...kuzum o davulun uzaktan gelen sesi:))
Canim yok tek degilim eltimin kizi var yanimdaSerum var ya vermezler zaten yalnız değilsin dimi biri var yaninda? Ne sabırsızsin be tospaaa...
Tesekkurler efemmAma gayet hoş geliyor![]()
Iyi baksınlar sanaCanim yok tek degilim eltimin kizi var yanimda
Dimila la la la laaa laaaaa....
Az önce girdim de Vantilatör aldirmadim abartirim biliyorum kendimi :))