• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet doğru söylüyosun bi anda olunca eşekten düşmüşe döndüm haliyle. Ama ben hiç böyle olmadım canm ya içim kabul etmiyo affedemiyorum sürekli söyledikleri benimde dönüp duruyo çok üzgünüm toparlanamıyorum da :KK42:
Kız kaç defa ameliyat olmuş bırakmış gitmiş görümcem. Pazardan geliyomuş da aşağı inip elimdekileri almıyodu bide üstüne fazla alma o zaman taşıyabileceğin kadar al sende diyomuş daha geçer gibi. Bide bana hep diyodu ki kimin bakıp kimin bakmicanı gördüm ben sen hiç canını sıkma. Tabi bende gördüm kimin ne mal olduğunu artk. Çok pişman olcak beni ve ailemi kaybettiği için çünkü bana hep diyodu ki senin annenlere hep gitmek istiyorum onları çok seviyorum çünkü bana çok fazla saygı ve hürmet gösteriyolar. Yarın öbürgün yine küscekler bilmiyom mu sanki ben? Çünkü bugüne kadar hep böyle olmuş...
En cok korktugum insan tipi bole degisken olanlar ya uzulme canim benim sen skma o guzel canini onlar utansinlar simdi bizimki ufak ufak laf atiyo ben cevap vermiyorum pisman olcaklar hemde cok ama dedigin gibi gec olacak. Kizlarina guveniyolar bizimki diyoki bi komsusuna kizin varsa ona iyi bak sna o bakar diyo yani anla iste gelinler bakmaz gibisinden el oglu ne kadar cekecek tamam bizde eliz ama kocalarimizn anneleri diye bisey diyemiyoruz kizinin kocasi ne kadar cekecekms onu acaba

En cok korktugum insan tipi bole degisken olanlar ya uzulme canim benim sen skma o guzel canini onlar utansinlar simdi bizimki ufak ufak laf atiyo ben cevap vermiyorum pisman olcaklar hemde cok ama dedigin gibi gec olacak. Kizlarina guveniyolar bizimki diyoki bi komsusuna kizin varsa ona iyi bak sna o bakar diyo yani anla iste gelinler bakmaz gibisinden el oglu ne kadar cekecek tamam bizde eliz ama kocalarimizn anneleri diye bisey diyemiyoruz kizinin kocasi ne kadar cekecekms onu acaba

Kız o çok değer verdiği kızının kocası varya zamanında evden kovmuş kayınpederim ölünce eşimle kv i çağırmış burda kalın artk diye tabi kp kalan paralara göz diktğii için paraları alıp hadi şimdi gidin demiş düşün görümcemin kocasını işe sokan bile kp miş yani hâlâ onun ekmeğini yiyo. Eşimin geleceğini yemişler aslında; o zamanın parasıyla 600 milyar nakit para verilmiş 225 metrekare evi 1000 liraya satmışlar kv kandırmışlar paraları elinden almışlar falan neler neler. Eşim çok dolu aslında, şimdiye başımızı sokacağımız evimiz olacaktı aslında. Yüzsüzler hepsinden nefret ediyorum. İnsanlıktan çıkmış mahlukatlar. Dileğim şu ki inşaallah çok pişman olurlar. Bizimde ayrı eve çıkma imkanımız olsa senin gibi bende umursamicam ama şuan elim kolum bağlı mecbur yüzyüze bakıyoruz bende gitmiyorum vala o eve napim annemdeyim. Rabbim hayırlısını göstersin artk...

Son düzenleme:
Bilmiyorum duzelmezse acile gidicem:KK43:Allahim sen kotusunden koru acaba apandisitmi dedim belirtilere baktim degil sukur..bi yandan duzelelim derken bi yandan sagligimizi bozmasak bari...
Amin cnm. Acilde de serum baglayıp postalayacaklar asıl kadın doğuma görünsen iyi olur. Özellerin bir kısmı cumartesi de açıyo poliklinikleri aklnda bulunsun ttlm

Amin cnm. Acilde de serum baglayıp postalayacaklar asıl kadın doğuma görünsen iyi olur. Özellerin bir kısmı cumartesi de açıyo poliklinikleri aklnda bulunsun ttlm
Canim simdi biraz daha iyiyim...sizi seklinde geliyo arada ama bulanti var hala!...insallah gerek kalmaz...sen napiyosun nasilsin?

Back
X