- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.861
Su alimina dikkat ettinmi kuzumm?
ettim canım .. zaten normalde fazla su içmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su alimina dikkat ettinmi kuzumm?
soğanla gider ya. şimdi ilacını kullanmaya başladın ya ondan düzen bozar mı diye dedim. ben 2 ay kullanmıştım hap bırakınca adet oluyordum da
O zaman catlamis yumurtan degerlendir kuzummettim canım .. zaten normalde fazla su içmem
Simdi de diyoki agrim var diyince birak dogal akisina diyo hap falan alma diyo iki arada kaldimmsoğanla gider ya. şimdi ilacını kullanmaya başladın ya ondan düzen bozar mı diye dedim. ben 2 ay kullanmıştım hap bırakınca adet oluyordum da
Agriyooo kasklarim buyuyo yumurta mi kist mi ne?cok kotuyum ya
O zaman catlamis yumurtan degerlendir kuzumm
Simdi de diyoki agrim var diyince birak dogal akisina diyo hap falan alma diyo iki arada kaldimm![]()
Canim bugun bitti adetim nasil yumurta olur?yumurtadır canım adet dönemin bitti ya
Evet ama o hep bastan demisti dogum kontrol hapi kullanmicaksin diye amac farkli da olsa kullaniyorum diye kizdibazen de tüp yapalım diyor dimi
Hadi bakalim mubarek cuma gunu nasipsebu akşam nasip işte![]()
Canim bugun bitti adetim nasil yumurta olur?
Evet ama o hep bastan demisti dogum kontrol hapi kullanmicaksin diye amac farkli da olsa kullaniyorum diye kizdi![]()
En cok korktugum insan tipi bole degisken olanlar ya uzulme canim benim sen skma o guzel canini onlar utansinlar simdi bizimki ufak ufak laf atiyo ben cevap vermiyorum pisman olcaklar hemde cok ama dedigin gibi gec olacak. Kizlarina guveniyolar bizimki diyoki bi komsusuna kizin varsa ona iyi bak sna o bakar diyo yani anla iste gelinler bakmaz gibisinden el oglu ne kadar cekecek tamam bizde eliz ama kocalarimizn anneleri diye bisey diyemiyoruz kizinin kocasi ne kadar cekecekms onu acabaEvet doğru söylüyosun bi anda olunca eşekten düşmüşe döndüm haliyle. Ama ben hiç böyle olmadım canm ya içim kabul etmiyo affedemiyorum sürekli söyledikleri benimde dönüp duruyo çok üzgünüm toparlanamıyorum da
Kız kaç defa ameliyat olmuş bırakmış gitmiş görümcem. Pazardan geliyomuş da aşağı inip elimdekileri almıyodu bide üstüne fazla alma o zaman taşıyabileceğin kadar al sende diyomuş daha geçer gibi. Bide bana hep diyodu ki kimin bakıp kimin bakmicanı gördüm ben sen hiç canını sıkma. Tabi bende gördüm kimin ne mal olduğunu artk. Çok pişman olcak beni ve ailemi kaybettiği için çünkü bana hep diyodu ki senin annenlere hep gitmek istiyorum onları çok seviyorum çünkü bana çok fazla saygı ve hürmet gösteriyolar. Yarın öbürgün yine küscekler bilmiyom mu sanki ben? Çünkü bugüne kadar hep böyle olmuş...
Evet kuzum hala var kivraniyorum bulantiyla berabernurun_ala_nur Kızçem iyi misin sancn varmş galiba
Allah allah enfeksiyon mu oldu kiEvet kuzum hala var kivraniyorum bulantiyla beraberdoktoru aradim kist bosaliyodur ondan olabilir dedi...bulanti yapiyomu dedim yapmaz sen bi acile git dedi...
En cok korktugum insan tipi bole degisken olanlar ya uzulme canim benim sen skma o guzel canini onlar utansinlar simdi bizimki ufak ufak laf atiyo ben cevap vermiyorum pisman olcaklar hemde cok ama dedigin gibi gec olacak. Kizlarina guveniyolar bizimki diyoki bi komsusuna kizin varsa ona iyi bak sna o bakar diyo yani anla iste gelinler bakmaz gibisinden el oglu ne kadar cekecek tamam bizde eliz ama kocalarimizn anneleri diye bisey diyemiyoruz kizinin kocasi ne kadar cekecekms onu acaba
Bilmiyorum duzelmezse acile gidicemAllah allah enfeksiyon mu oldu ki
Amin cnm. Acilde de serum baglayıp postalayacaklar asıl kadın doğuma görünsen iyi olur. Özellerin bir kısmı cumartesi de açıyo poliklinikleri aklnda bulunsun ttlmBilmiyorum duzelmezse acile gidicemAllahim sen kotusunden koru acaba apandisitmi dedim belirtilere baktim degil sukur..bi yandan duzelelim derken bi yandan sagligimizi bozmasak bari...
Canim simdi biraz daha iyiyim...sizi seklinde geliyo arada ama bulanti var hala!...insallah gerek kalmaz...sen napiyosun nasilsin?Amin cnm. Acilde de serum baglayıp postalayacaklar asıl kadın doğuma görünsen iyi olur. Özellerin bir kısmı cumartesi de açıyo poliklinikleri aklnda bulunsun ttlm