• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ins
Canim ben korunmayi biraktiktan 2 ay sonra olmayinca gittim dr. Bana daha erken 3 ay daha bekle ve sonra gel dedi... o 3 ayda gecti ama malesef yine olmadi. Tekrar gittim bu defa klomen verip 3 ay icinde olmali olmazsa tekrar gitcem . Anliyacagin 6 aydir ugrasiyoz ama olmuyo ,2 ay sonra tekrar gidip bakcaz artik.... seninki ne kadar oldu canim, uzun suremidir?
insallah bi dahaki sefer bebisle gidersin.. Dort ay korunmadik ama yumurtlama donemlerinde de hep bi aksilik cikti cok ustune dusemedik kismet dedim ama artik yaz da gelince sıkıntı yapmaya basladim iki aydir ovulasyon kullaniyorum yumurtlama gununu tam net anlayayim diye ama gene olmadi... Napsam kararsiz kaldim. Cok stres yapiyorum :( doktor cozum o zaman artik benim icin

benim 11. gün de 10 mm canım çok kötü dedi aslında ben cvp bile vermez belki diyordum ama doktor psikolojimi mahvetti yarın başka bir doktora görünecem onla devam edecem yani benii sıkan konu tedaviye devam bile etmedi direk tüp bebek dedi yarın ki doktor dan sonra bir düzen oturrtacam kafamda Allah yardımcımız olsun sende polikistik over var mı canım
Yok bende sadece rahim kavisli dedi dr iste tahlil fln istedi tekrar önümüzdeki ay insallah aşılama olacak rabbim kısmet ederse
benim 11. gün de 10 mm canım çok kötü dedi aslında ben cvp bile vermez belki diyordum ama doktor psikolojimi mahvetti yarın başka bir doktora görünecem onla devam edecem yani benii sıkan konu tedaviye devam bile etmedi direk tüp bebek dedi yarın ki doktor dan sonra bir düzen oturrtacam kafamda Allah yardımcımız olsun sende polikistik over var mı canım

Başka tubiş ti cnm :) ama simdi okudum da sana da doktor pek içaçıcı seyler soylememiş galiba. Aşılama mı deneyeceksiniz
Bana deil onu asyaya söylemiş b sadece rahim kavisli oda engel bir durum gec olabilir dedi ondan aşılama istedim yada tupbebek yaptrcm hemen karar veremdim daha hayırlısı artik

Bana deil onu asyaya söylemiş b sadece rahim kavisli oda engel bir durum gec olabilir dedi ondan aşılama istedim yada tupbebek yaptrcm hemen karar veremdim daha hayırlısı artik
Benim arkadaşm denedi aşılama sonra tüpe geçti. Bana o zaman hic aşılama ile uğraşma direk tüpe geç dedi benim de niyetim öyle şimdilik.

:)) nasılsın ablam? Vala bilmiyorum ya hiç anlamadığım için stres oldum biraz. Çok şükür bugüne kadar beceremediğim olmadı ama bu sefer ciddi yer ya bide ondan yani stresim. 1 hafta falan öğretirler dedi babam ama bilmiyorum. Yapcaz artk öyle böyle bi şekilde. Bide kafam dolu ya bu aralar dikkatimi veremem diye korkuyorum :KK43:
İste bende ustesinden gelecegini dusunuyorum.is insani mesgul ediyor tamamen olmasada farkli biyerdesin yeni is yeni insanlar ogrenecegin yeni konular belkide cok iyi gelebilir denemekte fayda var Hayirliysa olur insaallah.bu arada sen bugun doktora gidecektin galiba gidebildinmi canim benim

Ayyy ne guzel bizi ozledin dimiiii :) inan sabah gelip actim forumu butungun acikti kimseler yok diye yazmak gelmedi icimden hele bu sicaklar cok fenaaa yemek bile cani istemiyor insanin.sen nasilsin tatlimmm ozlettin kendini
Ay özledim tabisi de kuşum ben de fırsat bulamadım ttlm sadece okudum bi ara sonra cktım. Balkonda mısın sekerim :D

İste bende ustesinden gelecegini dusunuyorum.is insani mesgul ediyor tamamen olmasada farkli biyerdesin yeni is yeni insanlar ogrenecegin yeni konular belkide cok iyi gelebilir denemekte fayda var Hayirliysa olur insaallah.bu arada sen bugun doktora gidecektin galiba gidebildinmi canim benim

Sağol ablacım allah razı olsun. Bende öyle düşünüyorum bakalım bi gidip görmek lazım inşaallah hayırlı olur hakkımda istiyorum da yani. Bugün olmadı ablacım bu aksatmadan gitcem ama nasipse..

selam kizlar. ben yeni uye oldum. 1 yillik evliyim cocuk olmadi daha. gecen test yaptim lh yuksek cikti fsh den. hamile kalmak icin ne onerirsinuz :(

Back
X