- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
anladım canım ilaçların kağıdına bi bak istersen yan etkilere falan belki de yazıyordur öyle bişey
rahatsızlığın geçtiyse ilacı bırak bir de öyle dene bakalım
iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bugun anneler gunu bızde bır anne adayı olrak hepınızın anneler gununu kutluyom canlarım ınsallah bı dahakı anneler gunune kucaklarımız dolu gırerizzz
slm nasılsınız
iyi aksamlar kızlarrr nasılsınız bugun anneler gunu bızde bır anne adayı olrak hepınızın anneler gununu kutluyom canlarım ınsallah bı dahakı anneler gunune kucaklarımız dolu gırerizzz
hoşgeldin canım senin de anneler günün kutlu olsun nasılsın
hoşgeldin bitanema.s.
inşallah canımcım bigün hep anne olarak gireriz rabbimin izniyleolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hosbulduk canım benımm.iyim canım allaha sukurler olsun bugun pazardı kocisimle gezmelere gıttım ıste
oyy gülüm oyy bence canın sıkılmasın sana umut olsun allah ol deyince oluo bak.
dün eşimi arkadaşımın abisi aramış bizden 6ay sonra evlenmişlerdi.
biz arı poleniyle bebek sahibi olduk eşim 2aylık hamile ,abi sizde istedin olmuosa demiş.iyi niyetten aramış ama benim canım sıkıldı millete maskara olduk.şimdi piknikteydik bi misafirimiz vardı daha sen doğurmuyomusun dio bana sanki benim elimde
siz neler yaptınız canlarımmm
hosbulduk canım benım hayırdır sana ne oldu gecmısı okudum da tatlımm
amcamın kzının rahmi kürtajdan kapanmıştı doktor ameliyat olmazsan gebe kalman mümkün değil dedi.ama ameliyat olmadan bebeği oldu...
kızlar biz apartmanda 3gelin üst üste oturuyoruz ben orta kattayım biri altımda biri üstümde.2sininde 1er yaşında çoçuğu var.kapıcı her gördüğünde bana soruo daha senin yokmu die.ay bu millet çıldırtacak benieyvahedigeldismile
neyse kızlar bugun bayagı gezdık bayagıda yorulmusum sıze ıyı sohpetler ben cıkyom k.i.b grsrzz
kızlar be çıkıyorum allaha emanet olun
by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?