• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamiyorum acaba bir sorunmu var 2 sene oldu dogum yapalı kaç aydır uğraşıyoruz tekrar hamilelik için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kalp0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
28
9
1
19
Önerileriniz alabilirmiyim hanımlar adetime 5 gün var kasıklarımda batma var acaba bu ay olmusmudur

Doktora gittiniz mi bu iki sene içinde birşey yok dedi mi?
Ben ilk doğumdan 6 sene sonra denedim ama olmadı polip varmış

Yok henüz gitmedim sizdede oluyormu adetten önce kasıkta batma
Yok olmuyorda benim polip alındı hamile kaldım o zaman adetten iki hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı, batma oldu hamileydim daha önce olmuyorsa bir ihtimal

Polip olmanın yaş sınırı varmı yani erken yastada oluyormu
Yani olabilir bende polipte myomda vardı. Siz 19 yas mi sizin ama zaten bebek istiyorsanız ve iki senedir olmuyorsa doktora bir görünün. Hormonlarda bişey olabilir. Bu ay olmazsa hamilelik gidin derim

Yani olabilir bende polipte myomda vardı. Siz 19 yas mi sizin ama zaten bebek istiyorsanız ve iki senedir olmuyorsa doktora bir görünün. Hormonlarda bişey olabilir. Bu ay olmazsa hamilelik gidin derim
Yarın erken gebelik testi Alicam dua edin inşallah pozitif olur yaaaa 😍

Doktora gittiniz mi bu iki sene içinde birşey yok dedi mi?
Ben ilk doğumdan 6 sene sonra denedim ama olmadı polip varmış
merhaba bende 1 yıldan fazladır denıyorum olmuyor bendede polip var dendi. sizinkinin ölçüsü ne acaba? aldırınca doğal yoldan mı hamile kaldınız ve hamıle kaldıgınızda yaşınız kaçtı?

merhaba bende 1 yıldan fazladır denıyorum olmuyor bendede polip var dendi. sizinkinin ölçüsü ne acaba? aldırınca doğal yoldan mı hamile kaldınız ve hamıle kaldıgınızda yaşınız kaçtı
Ölçüsünü hatırlamıyorum . Alındıktan bir ay sonra hamile kaldim ama o zaman kalbi durdu kürtaj oldum sonrasidna 6-7 ay sonra hamile kaldim. Yasim 36-37, olabilir

Back
X