- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
Daha çok yeni evlisiniz biraz zaman verin ayrica bu stres ve gerginlikle gebe kalamazsınızKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 buçuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol için doktora gittim bir sorun çıkmadı. Bu ayda çok ümitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı günü gününe takip ediyorum bir ara soğan kürü denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Çevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gösterin. Psikolojim bozuldu evin içinde her ay adet gördükten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım çabaları eşime asla göstermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu görmesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada söyleyin. Ömür boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yaa çok teşekkürler hemen bakicambu aralar mfk yöntemi diye birşey var herkes o doktoru takip ediyor üstüne basa basa anlatıyor iaterseniz sayfasına bir bakınDoç.Dr Mehmet Fatih Karslı
İnşalalh diiledigin gibi olur bunu herkese yaymamızı istedi mfk yöntemi uygulansın diyeYaa çok teşekkürler hemen bakicam
11 ay denedik. Bir türlü olmuyordu. Kist tedavisi oldum kesin olur dedim sonu hüsran. Soğan kürü denedim bu ay kesin olur dedim sonu yine hüsran. İlişki sonrası ayağa kalkmayı bırak teprenmedim bile yine hüsran. Bir ay ovulasyon denedim yine olmadı. Bu ay eşim sperm testi verdi değerleri biraz düşük çıktı ümidimi tamamen kestim. Rahim filmi için gün aldım artık tedaviye başlayalim dedim. Ümidimi o kadar kestim ki bir an bile hamile olmak aklımın ucuna gelmedi. Hiç düşünmedim niye olmuyor neden olmuyor diye. Derken adetim 2 gün gecikti test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki oluruna bırakın herşeyi Rabbim vermek istedigi canı engellere rağmen veriyor böyle. Kimseyi dinlemeyin kulak ardı edin. Benim serüvenim size örnek olsun pes etmeyin ama çok aklınıza takıp düşünmeyin de. Rabbim enkısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 buçuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol için doktora gittim bir sorun çıkmadı. Bu ayda çok ümitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı günü gününe takip ediyorum bir ara soğan kürü denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Çevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gösterin. Psikolojim bozuldu evin içinde her ay adet gördükten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım çabaları eşime asla göstermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu görmesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada söyleyin. Ömür boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Peki teşekkür ederim öneriniz içinDaha çok yeni evlisiniz biraz zaman verin ayrica bu stres ve gerginlikle gebe kalamazsınız
24 ay deneme süresi verilir genç çiftlere
Cok erken illa olsun hemen olsun diyorsanız iyi bir hekime gidin yönlendiriyor zaten sizi yumurtlama takibi hormon testleri vs gibi
Ahahahah inşaallahİnşalalh diiledigin gibi olur bunu herkese yaymamızı istedi mfk yöntemi uygulansın diye
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma11 ay denedik. Bir türlü olmuyordu. Kist tedavisi oldum kesin olur dedim sonu hüsran. Soğan kürü denedim bu ay kesin olur dedim sonu yine hüsran. İlişki sonrası ayağa kalkmayı bırak teprenmedim bile yine hüsran. Bir ay ovulasyon denedim yine olmadı. Bu ay eşim sperm testi verdi değerleri biraz düşük çıktı ümidimi tamamen kestim. Rahim filmi için gün aldım artık tedaviye başlayalim dedim. Ümidimi o kadar kestim ki bir an bile hamile olmak aklımın ucuna gelmedi. Hiç düşünmedim niye olmuyor neden olmuyor diye. Derken adetim 2 gün gecikti test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki oluruna bırakın herşeyi Rabbim vermek istedigi canı engellere rağmen veriyor böyle. Kimseyi dinlemeyin kulak ardı edin. Benim serüvenim size örnek olsun pes etmeyin ama çok aklınıza takıp düşünmeyin de. Rabbim enkısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkese hayırlısıylaBen de yaşadım aylarca
Umudu tamamen kesip tüp bebeğe para biriktirmeye başladığım an oldu resmen
Doğru çok haklısınız yorumlarinizin üzerimde cok etkisi oldu Allah razı olsunEderim tabiikiii hatta bende öyleydim bak aynısını benim yaşadığim gibi yaşıyorsun insan ister istemez hemen diyo acaba ama psikolojikmende oluyo bunlarrr hayatın tadını çıkarr çok yeni evlisin maşaallahhh eşinle güzel günler geçir güzel yerlere gezin arada çalışmalar yapın ama zevkin için yap bunlar cok önemli ben bile dedim imkansız yanii nerdee diyordum ama oluyormuş bak
Amin canım inşallah ovulasyon testini mutlaka denemelisin amaMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma
Inşaallahh kuzum benimm cocuk olunc abazen gezmek bile fırsat olmuyor yerinde olsam hayatımı cıkarırımm 1seneyi bitirr kafanı rahat tuttDoğru çok haklısınız yorumlarinizin üzerimde cok etkisi oldu Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına hayırlısıyla
Allah bağışlasın ablacım. Haklısın Allah banada nasip eder inşallah en tez vakitte. Takmamak hiç hamilemiyim değil miyim diye düşünmemek nasıl olacak acaba denemeye çalıştım aslında daha önce ama pek beceremedim. Aklımı meşgul etmem lazım sanırımBenim 6ay sonra oldu evlendikten sonra sizin ki gibi sürekli hamile misin değil misin niye olmuyor doktora git hocaya git türbeye git neler neler 6ay sonunda oldu psikolojinin bozma rahat bırak kendini şimdi 2tane çocuğum var
Bacım napıcan çevredeki insanları derdi tasası onlara mı kaldı şimdilik düşünmüyoruz de gitsin hemen hamile kalma zaten tadını çıkarın daha çok yenisinKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 buçuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol için doktora gittim bir sorun çıkmadı. Bu ayda çok ümitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı günü gününe takip ediyorum bir ara soğan kürü denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Çevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gösterin. Psikolojim bozuldu evin içinde her ay adet gördükten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım çabaları eşime asla göstermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu görmesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada söyleyin. Ömür boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Allah tez vakitte sizede banada isteyen herkesede nasip etsin. Öyleler cahil hepsi. Bana karşı çok iyiler iyi bir aile yani eşimin ailesi. Eşimde tek oğlan ilk çocukları o yüzden merak ediyorlar. Beni çok sevdikleri için bende ters cevap vermeye kıyamıyorum güzellikle ankatmaya çalışıyorum erken diye. Haklisin diyorlar sonra bir dahaki ay yine soruyorlar.Ne bicim cahil insanlar var cevrende. 4.5 ayda senin psokolojini ne hale getirmisler. Kimse kırılcak küscek diye dusunme yapıstır cevabını gec. Ben 8 yıldır bekliyorum. Rabbim seni bu kadar bekletmesin insallah
Haklisiniz teşekkürler yorumunuz için. Cahil insanlarla uğraşmak gerçekten zor.Bacım napıcan çevredeki insanları derdi tasası onlara mı kaldı şimdilik düşünmüyoruz de gitsin hemen hamile kalma zaten tadını çıkarın daha çok yenisin
Aynı grup doğum sonrası 'Sütün yetiyor mu?'ya evrilecek.Öyle gerçekten bende düşünmüyoruz diyorum zaten ama susmuyorlar. En son sert cevaplar verip ters düşmeye mecbur birakiyorlar insanı. Haklısınız
yaşın çok genç patolojik bir problem yoksa hamile kalmanda sorun yok.Sadece kafandan at.Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 buçuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol için doktora gittim bir sorun çıkmadı. Bu ayda çok ümitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı günü gününe takip ediyorum bir ara soğan kürü denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Çevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gösterin. Psikolojim bozuldu evin içinde her ay adet gördükten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım çabaları eşime asla göstermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu görmesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada söyleyin. Ömür boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kesinlikle canim farklı şeylerle uğraş gerekirse seni bunaltan kişilerle konuşma eşinle konus hallet herseyi dışarıyla baglantini kesmeni tavsiye ederimAllah bağışlasın ablacım. Haklısın Allah banada nasip eder inşallah en tez vakitte. Takmamak hiç hamilemiyim değil miyim diye düşünmemek nasıl olacak acaba denemeye çalıştım aslında daha önce ama pek beceremedim. Aklımı meşgul etmem lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?