Gebe kalamıyorum

Daha çok yeni evlisiniz biraz zaman verin ayrica bu stres ve gerginlikle gebe kalamazsınız

24 ay deneme süresi verilir genç çiftlere

Cok erken illa olsun hemen olsun diyorsanız iyi bir hekime gidin yönlendiriyor zaten sizi yumurtlama takibi hormon testleri vs gibi

11 ay denedik. Bir türlü olmuyordu. Kist tedavisi oldum kesin olur dedim sonu hüsran. Soğan kürü denedim bu ay kesin olur dedim sonu yine hüsran. İlişki sonrası ayağa kalkmayı bırak teprenmedim bile yine hüsran. Bir ay ovulasyon denedim yine olmadı. Bu ay eşim sperm testi verdi değerleri biraz düşük çıktı ümidimi tamamen kestim. Rahim filmi için gün aldım artık tedaviye başlayalim dedim. Ümidimi o kadar kestim ki bir an bile hamile olmak aklımın ucuna gelmedi. Hiç düşünmedim niye olmuyor neden olmuyor diye. Derken adetim 2 gün gecikti test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki oluruna bırakın herşeyi Rabbim vermek istedigi canı engellere rağmen veriyor böyle. Kimseyi dinlemeyin kulak ardı edin. Benim serüvenim size örnek olsun pes etmeyin ama çok aklınıza takıp düşünmeyin de. Rabbim enkısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Peki teşekkür ederim öneriniz için

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başıma

Doğru çok haklısınız yorumlarinizin üzerimde cok etkisi oldu Allah razı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına hayırlısıyla

Reactions: Jou
Benim 6ay sonra oldu evlendikten sonra sizin ki gibi sürekli hamile misin değil misin niye olmuyor doktora git hocaya git türbeye git neler neler 6ay sonunda oldu psikolojinin bozma rahat bırak kendini şimdi 2tane çocuğum var

Ne bicim cahil insanlar var cevrende. 4.5 ayda senin psokolojini ne hale getirmisler. Kimse kırılcak küscek diye dusunme yapıstır cevabını gec. Ben 8 yıldır bekliyorum. Rabbim seni bu kadar bekletmesin insallah

Doğru çok haklısınız yorumlarinizin üzerimde cok etkisi oldu Allah razı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına hayırlısıyla
Inşaallahh kuzum benimm cocuk olunc abazen gezmek bile fırsat olmuyor yerinde olsam hayatımı cıkarırımm 1seneyi bitirr kafanı rahat tutt

Benim 6ay sonra oldu evlendikten sonra sizin ki gibi sürekli hamile misin değil misin niye olmuyor doktora git hocaya git türbeye git neler neler 6ay sonunda oldu psikolojinin bozma rahat bırak kendini şimdi 2tane çocuğum var
Allah bağışlasın ablacım. Haklısın Allah banada nasip eder inşallah en tez vakitte. Takmamak hiç hamilemiyim değil miyim diye düşünmemek nasıl olacak acaba denemeye çalıştım aslında daha önce ama pek beceremedim. Aklımı meşgul etmem lazım sanırım

Bacım napıcan çevredeki insanları derdi tasası onlara mı kaldı şimdilik düşünmüyoruz de gitsin hemen hamile kalma zaten tadını çıkarın daha çok yenisin

Ne bicim cahil insanlar var cevrende. 4.5 ayda senin psokolojini ne hale getirmisler. Kimse kırılcak küscek diye dusunme yapıstır cevabını gec. Ben 8 yıldır bekliyorum. Rabbim seni bu kadar bekletmesin insallah
Allah tez vakitte sizede banada isteyen herkesede nasip etsin. Öyleler cahil hepsi. Bana karşı çok iyiler iyi bir aile yani eşimin ailesi. Eşimde tek oğlan ilk çocukları o yüzden merak ediyorlar. Beni çok sevdikleri için bende ters cevap vermeye kıyamıyorum güzellikle ankatmaya çalışıyorum erken diye. Haklisin diyorlar sonra bir dahaki ay yine soruyorlar.

Bacım napıcan çevredeki insanları derdi tasası onlara mı kaldı şimdilik düşünmüyoruz de gitsin hemen hamile kalma zaten tadını çıkarın daha çok yenisin
Haklisiniz teşekkürler yorumunuz için. Cahil insanlarla uğraşmak gerçekten zor.

Öyle gerçekten bende düşünmüyoruz diyorum zaten ama susmuyorlar. En son sert cevaplar verip ters düşmeye mecbur birakiyorlar insanı. Haklısınız
Aynı grup doğum sonrası 'Sütün yetiyor mu?'ya evrilecek.
Kulağınızı tıkayın aile içi huzurunuzu korumaya odaklanın. Hak edene de ağzının payını vermekten çekinmeyin.

yaşın çok genç patolojik bir problem yoksa hamile kalmanda sorun yok.Sadece kafandan at.

Kesinlikle canim farklı şeylerle uğraş gerekirse seni bunaltan kişilerle konuşma eşinle konus hallet herseyi dışarıyla baglantini kesmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…