Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lilydaisyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
182
0
13
30
Bir süredir yaklaşık 3- 4 aydır korunmuyoruz her ay gebelik bekledim reglim geciktiği gibi koşa koşa test aldım ama sonuç hep negatif acaba bir problem mi var diyorum eğer bir sorun varsa da erken müdahale tedavi daha iyi olur diyorum sizce doktora gitmeli miyiz? ( Bu arada bu sıralar kendimi gebeliğe çok hazır hissetmiyorum sadece bir sorun olabilir mi açısından erken tedavi daha iyi sonuç verir ileriye yönelik diye düşünüyorum)

Yaş faktörünede bagli olmakla birlikte 1 yil korunmasiz iliskiden snra bebek olmayinca tedavi oneriyolar genelde. Ancak cocuk dusundugun icin gidip bir muayene olmanda fayda var esinde sperm testi yaptirsin belkide dedigin gbi sorun var ve zaman kaybediyosun. Bende bu konuda senin gni dusunuyorum muayeneler olunsun icimia rahat olsun yine deneyelim.

Merhaba bizde durum aynı vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir diye düşünüyorum ben folik asit de alıyorum. Birde bir yerde bir süre korunulduğunda rahmin spermleri bakteri vs sanıp savunmaya geçtiğini duymuştum.

Yani daha çok yeni biraz akışına bırakmanız da fayda olacaktır kendini strese sokarsan daha kötü olabilir herşey stres hormonları çok etkiliyor. Doktora yine de bir görünüp hormon testi yaptırabilirsin ama diyeceği yine aynı şey olur daha yeni evlisiniz vs vs bende bu lafları çok duydum ondan biliyorum herşey gönlünce olsun :)

Teşekkür ediyorum evet bu ara daha çok başka sebeplerden biraz stresliyim belki de onun etkisindendir haklısınız bir süre daha bekleyeceğiz bakalım

Hapla korunmadım hiç ama sanırım dediğiniz konu hap için geçerli, hiç vitamin almıyorum onun da etkisi olabilir haklısınız, sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallah

Hapla korunmadım hiç ama sanırım dediğiniz konu hap için geçerli, hiç vitamin almıyorum onun da etkisi olabilir haklısınız, sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallah
Merhaba bende hapla korunmadım eşim korunuyordu bende anlamıyorum. İlk kızım evlendiğim ilk ay oldu. Kardeş istedik kafaya takmayayım dedikçe insan daha çok takıyor sanırım

Evet daha erken aslında ama işte biraz strese girdim sanırım ya olmazsa diye bir süre daha bekle
Merhaba bende hapla korunmadım eşim korunuyordu bende anlamıyorum. İlk kızım evlendiğim ilk ay oldu. Kardeş istedik kafaya takmayayım dedikçe insan daha çok takıyor sanırım
Allah bağışlasın canım umarım en yakın zamanda olur hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun da, evet illa ki takılıyor ne yazık ki

Her ay hamile kalma şansımız %50 yani bu demek oluyor ki kalamama şansımız da %50.. strese girmeyin kafaya takmayın o zaman hamile kalınıyor ben 8. yılımda hamile kalmıştım biraz sabır ve hamile kalıcaksınız

merhaba. mesajını şimdi rastgele gördüm. ben de uzun süredir beklediğim için dikkatimi çekti. ne kadar süre beklediniz? doğal yolla mı hamile kaldınız? süreci anlatabilirseniz sevinirim, siz de yaşamışsınızdır diye düşünüyorum, bu süreçte deneyimli kişilerin sözleri, tecrübeleri motive edici oluyor :)

Merhaba tabiki anlatırım bizim herşeyimiz normaldi ama hamile kalamıyordum sonra preseed diye bir jel olduğunu onu kullananların çoğu kişinin hamile kaldığını okudum bende alıp kullandım ilk seferde hamile kaldım zaten tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum preseedi deneyip sonuç alamazsam tüp bebek tedavisine başlayayım dedim eşime Allahtan gerek kalmadı
Bence sizde deneyin tüp bebek tedavisi çok pahalı bir tedavi biliyorsunuz ilk bunu deneyin olmazsa ona başlarsınız hayırlı haberlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim. bizim de her şey normal çok şükür. deneyeyim bakayım :)

Onun için iyi olmayan spermin de kaymasını sağlıyor diye okumuştum ve almadım şimdi sizi okuyunca tekrar alaşım geldi. Bu süreç çok zor Allah isteyen herkese nasip etsin

Onun için iyi olmayan spermin de kaymasını sağlıyor diye okumuştum ve almadım şimdi sizi okuyunca tekrar alaşım geldi. Bu süreç çok zor Allah isteyen herkese nasip etsin
Yanlış bilgi diye okumuştum biryerde bence alın ilk denemede hamile kaldım kızım 3 yaşında

Bende mesajı yeni gördüm cevap vereyim dedim. Bende 7 ay hiç korunmadım 2 gün adet geçince test yaptım sizin gibi hep negatif oldu. Sonra doktora gittim yumurtalık temiz kist yok adetliyken gel öyle baakacam dedi ve ferrozinc diye vitamin yazdı. İlacı kullandım ve 20 gün sonra hamile kaldım. Önemli olan bence stres olmasın ama doktora gidip bi baktırın belki vitamin eksik sonra olur. Allah hayırlı evlat versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…