Gebe kalirmiyim acaba

Mervemsi4747

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
10
3
1
27
Adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem

Adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem
korunmazsanız her zaman hamile kalma ihtimaliniz var kafayı yiyene kadar korunsaydınız ya da en azından bir ertesi gün hapı alsaydınız

yumurtlamaniz düzenlimi adetiniz ne zaman. spermler iceride 3 güne kadar yasayabiliyor yumurtlama gunune denk gelirse kalabilirsiniz tabi

YUmurtlama tarihine denk gelmiş büyük ihtimalle hamile kalırsınız. Ben de tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldım. Dizilerde tek birliktelikle hamile kalanlara gülüyordum denk geldi. Yaza doğru istiyordum erken gelmiş oldu.

Bende oğluma tek birliktelikle hamile kaldım bundada öyle olacak diye korkuyorum oğluma adetin bittikten birgün sonrası olmuştu onun üstüne hamile kaldm bundada 5 gün sonra birlikte olduk boşalıp çıkarmadan devam ettik bende istemiyorum korkuyorum kaldım diye

8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlara hayranim

Maşallah size hayırlı olsun

Ama ben istemiyorum 4 yaşında bir oğlum var daha çok küçük ikisi zor gelecek
Kişiye göre değişir tabi ama ben ilk kızım 4 yaşındayken korunmayı bıraktım sanki aradaki yaş farkı arttıkça çocukların bağları azalır gibi düşündüm ve kızımın artık daha rahat olduğunu düşünmüştüm. Arada hiç beklenmeyen 2 kaybım oldu, kızım 6 yaşındayken doğacak kardeşi. Yani kafamızdaki gibi olmuyor her şey. 5 yaş da çok az bir fark değil, 5 yaşındaki çocuk artık herşeyi yapabilir kapasitede.

Tabi en önemlisi sizin istemiyor oluşunuz. Onu şimdi okudum. Bence eşinizle konuşun bu mevzuyu. Bu konuda en buyuk karar merci sizsiniz. Siz istemeden yapması çok yanlış.

Oğluma seferde hamile kaldım ben 2. Si de öyle olacak diye korkuyorum
Ben şu ana kadar 4 kez hamile kaldım dördü de ilk ayda oldu. Aşağı yukarı hepsinin oluş günlerini biliyorum. Bunu ne sağlıyor bilmiyorum ama kimi insanlar hamile kalmak konusunda çok şanslılar diyeyim :) bunun şans olduğunu düşünmüyorum ama hamile kalamamanın nasıl büyük bir stres olabileceğini tahmin ediyorum o nedenle açıkcası böyle olmayı tercih ederim.

Kafayı yeme sebebiniz nedir? Korunmasız ilişki hamilelik getirir sanki bilmiyorsunuz.

İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Biz 8 ayın sonunda tutturduk biraz geç oldu ama Allah'ım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…