- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- Konu Sahibi Mervemsi4747
-
Sağlıklı olsun 4 yaş ideal benim kızım ile aralarında 9 yaş olacakBen oğluma tek seferde hamile kaldimve bundada öyle olacak diye korkuyorum
Inş hayırlısıyla kucağına alırsın kuzumİsteyen herkese nasip etsin inşallah
Biz 8 ayın sonunda tutturduk biraz geç oldu ama Allah'ım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Amın isteyen herkese Allah nasip etsinInş hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum
Amin, inşallah. Saglıkla kucağınıza alın. Hiç geç diye düşünmeyin hep nasip kısmet. Zamanlarını bekliyorlar diye düşünüyorum ben.İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Biz 8 ayın sonunda tutturduk biraz geç oldu ama Allah'ım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Aynen zaten yazın çalışıyorum diye pek dikkat takip etmrd n yaptık Ağustos 27 son tarihim bı baktım hamile kalmisimAmin, inşallah. Saglıkla kucağınıza alın. Hiç geç diye düşünmeyin hep nasip kısmet. Zamanlarını bekliyorlar diye düşünüyorum ben.
Yoksa ben de kardeş için geç kaldığımızı düşünüyorum. Hem 4 yıl sonra niyetlendik hem bir yıl da kayıplarımız oldu. Ama diyorum demek böyle olması lazımmış, elden gelen bir şey yok.
8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlara hayranim
Maşallah kardeşim 1kez korunmasız diyerleri korundular o ay hamile kaldı nasip herseyçok düşünmeyince oluyor sanırım . 5 sene korunduk, nasıl olsa hemen olmaz, 6 ay deneyelim olmadı doktora gideriz diye düşünüyordum hemen denk geldi. Kendimi hazır hissettiğim tarihten erken olmuş oldu.
Hayır daha günüm var günümü bekliyorumkızım dogdugunda oğlum 4 yaşındaydı cok ta zor olmuyor yaşı büyük olunca rabbim sabrını veriyor test yaptinizmi
Bir buçuk senedir kalamıyorum sorunda yok banada taktik verin günleri bir tutturamadım8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlara hayranim
Canım benim 8.ayda tuttu millet tek seferde tutturuyorlar onlar ver çek taktikleri sekild n şekile girdim poziyon yastık ayaklar havada hers y deneyerek tutturabildikBir buçuk senedir kalamıyorum sorunda yok banada taktik verin günleri bir tutturamadım
Canım benim 8.ayda tuttu millet tek seferde tutturuyorlar onlar ver çek taktikleri sekild n şekile girdim poziyon yastık ayaklar havada hers y deneyerek tutturabildik
Alllah isteyen herkese nasip etsinnasip inş bizimde tutsun artık dua et banada
Ne güzel imrendimİsteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahhh canım baya uğraştık millet tek ilişkide tutturuyor onlara ne demeliNe güzel imrendimkeşke benim de 8 ayın sonunda tutsaydı naptın kız nasıl tuttu ne yaptın özel bi şey yaptın mı
Ah ah ben 1.5 yıldır deniom da olmuyo bakalım aşılama oldum nasipAhhh canım baya uğraştık millet tek ilişkide tutturuyor onlara ne demeli
Hayırlısı olsun canımAh ah ben 1.5 yıldır deniom da olmuyo bakalım aşılama oldum nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?