Gebe kalirmiyim acaba

İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Biz 8 ayın sonunda tutturduk biraz geç oldu ama Allah'ım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Amin, inşallah. Saglıkla kucağınıza alın. Hiç geç diye düşünmeyin hep nasip kısmet. Zamanlarını bekliyorlar diye düşünüyorum ben.
Yoksa ben de kardeş için geç kaldığımızı düşünüyorum. Hem 4 yıl sonra niyetlendik hem bir yıl da kayıplarımız oldu. Ama diyorum demek böyle olması lazımmış, elden gelen bir şey yok.

Aynen zaten yazın çalışıyorum diye pek dikkat takip etmrd n yaptık Ağustos 27 son tarihim bı baktım hamile kalmisim

çok düşünmeyince oluyor sanırım . 5 sene korunduk, nasıl olsa hemen olmaz, 6 ay deneyelim olmadı doktora gideriz diye düşünüyordum hemen denk geldi. Kendimi hazır hissettiğim tarihten erken olmuş oldu.
Maşallah kardeşim 1kez korunmasız diyerleri korundular o ay hamile kaldı nasip hersey

Bir buçuk senedir kalamıyorum sorunda yok banada taktik verin günleri bir tutturamadım
Canım benim 8.ayda tuttu millet tek seferde tutturuyorlar onlar ver çek taktikleri sekild n şekile girdim poziyon yastık ayaklar havada hers y deneyerek tutturabildik

Aminnn ovülasyona başladım bende inş görürüm yumurtlama

Eklentiler

• B19C5941-F862-4E1D-A714-8C906DAC2DA4.webp
    33 KB · Görüntüleme: 27
Aminnn ovülasyona başladım bende inş görürüm yumurtlama

Eklentiler

• 40AEA5FF-4BA4-4EA0-8A86-DA360E9A30FE.webp
    33 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…