Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yumurtlama takibini devlet hastaneleri yapıyor mu? Yani nasıl bir yol izlediniz? Ben 2 seneyi geçkindir evliyim bir sene çocuk denedim tam oldu dedik kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Şimdi ise üzerinden 3 ay geçti yine olmuyor acaba doktorla mı ilerlesem diye düşünüyorum
Ccekkmezcanan
çok aminnnnn Ggamgam40
hayır devlette oldum açıkçası özeller bana çok pahalı geldi sonrasında birde onu düşünmek istemedim eşimi de zora sokmak istemedim. Ve hiç korkmayın inanın siz anlamıyorsunuz bile. Devlette oldum ben herhangi bir problem yaşamadım sonrasında
Ccekkmezcanan
çok aminnnnn Ggamgam40
hayır devlette oldum açıkçası özeller bana çok pahalı geldi sonrasında birde onu düşünmek istemedim eşimi de zora sokmak istemedim. Ve hiç korkmayın inanın siz anlamıyorsunuz bile. Devlette oldum ben herhangi bir problem yaşamadım sonrasında