- 18 Ağustos 2023
- 7
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi iyibirkizx
-
Biliyorm ama zorla olan bir şeydi ve ondan kalma olan bir sorun ondan dolayı merak ediyorumKorkuyorsan korun.
Tecavüze mi uğradınız?Biliyorm ama zorla olan bir şeydi ve ondan kalma olan bir sorun ondan dolayı merak ediyorum
EwetTecavüze mi uğradınız?
Zorla olan derken? Ve nasıl ondan kalma?Biliyorm ama zorla olan bir şeydi ve ondan kalma olan bir sorun ondan dolayı merak ediyorum
Kürtaj oldum değerim 2185 idi sonradan ilk defa kontrol ettirmek için gittim doktor dedi daha sıfırlanmadi hani bunun sebebini öğrenmek istiyorum bu günle beraber 28 gün oldu ilişki yaşadım ama boşalma olmadıZorla olan derken? Ve nasıl ondan kalma?
Çocuk alındıysa yoktur. Alındıktan sonra tekrarmı yaptınız?
Bu adli bir olay olarak kayıtlara geçer
Biliyorm şikayet etmedim zaten olaylar çok karmaşık izin verilmedi gitmemeBu adli bir olay olarak kayıtlara geçer
Korunsana sen korkacağına allasenMerhaba ben kürtaj olmuştum bu gün testim 21.1 çıktı temmuz ayinin 22 sinde kürtaj oldum ve baya adet kanaması gibi kanama geldi suan korkuyorum tekrardan hamile kalırım diye doktor dedi bundan sonraki hafta gel ama bana bilgi verir misiniz bu konu hakkında
Hanım efendi isteyerek olan bir şey değildiKorunsana sen korkacağına allasen
Kürtaj oldum değerim 2185 idi sonradan ilk defa kontrol ettirmek için gittim doktor dedi daha sıfırlanmadi hani bunun sebebini öğrenmek istiyorum bu günle beraber 28 gün oldu ilişki yaşadım ama boşalma olmadı
İlişki mi yaşandı tecavüz mü yaşandı ? İkisi birbirinden bambaşka şeyler ? Evli misiniz ? Reşit misiniz ? Bunu yapan erkek arkadaşınız yada eşiniz mi ? Yabancı birisi mi ?Biliyorm şikayet etmedim zaten olaylar çok karmaşık izin verilmedi gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?