Tatlim zaten sadece amh dusuklugu ise sorun dogal yollada gebe kalabilirisn..amh dusuklugu gebe kalmaya engel bi durum degil diyo doktorum..sık sık birliktelik olmasi gerekiyor diyor..ben bi 2 ay denedim..kismet olmadi..simdi 3. Tup bebege basliycam bakalim..ama deneyin lutfen ..0.01 amh la dogal yolla hamile kalan hastasi varmis doktorumun..ARTIK DOĞAL YOLLARA BAKIYORUM
Öncelikle stresten uzak durun desem de kelin ilacı olsa kendi başına sürermişDOĞAL YOLLA GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI. AHM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI BELKİ BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VEYA ANANELERİNİZDEN ESKİLERDEN KALAN BİR BİLGİ VARDIR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ.İNCİR KÜRÜ İSHAL YAPTI DEVAM EDEMEDİM
Bu dediğinizi nerde bulabiliriz acaba en iyisi yani marka falan var mı yoksa aktarlara mı bakalım size zahmet bide hem kadın hem erkek beraber tüketse sorun olur mu. Benim tek yumurtalığm var başka da bir problem yok eşimdede anormal sperm var. Bize de faydası olur mu acabaKesinlikle arı sutu bal polen propolis karışımı ve arvigo masajı ı yap topik actım inceleyebilirsiniz canım
Canım guvenilir bir marka olabılır ben esimkie birlikte kullandım erkeklerin dna sınada ıyı geliyor diye okumuştum benım kullandığım marka Aksu vitaldiBu dediğinizi nerde bulabiliriz acaba en iyisi yani marka falan var mı yoksa aktarlara mı bakalım size zahmet bide hem kadın hem erkek beraber tüketse sorun olur mu. Benim tek yumurtalığm var başka da bir problem yok eşimdede anormal sperm var. Bize de faydası olur mu acaba
Canim ben 2 kez tup denedim..ikiaide 3. Gun 2. Kalite idi..soyle anlatiyim..ayni olmuyor...her ay yumurtan farkli cikabiliyor..bunada altin yumurta diyorlar..ona denk gelmek cok onemli..ben bir tane doktorun asistaninile on gorusme yapmistim..evet o yumurtaya denk gelme durumu var..ama denk gelme sansida dusuk..benim oyle bir tanidigim hakketende altin yumurtaya denk geldi ve bebiside oldu yeni..onunda ayniydi yani kalitesiz embriyo deneyimleri oldu.
Takilimucak gibi degilki..seni anliyorum..zor diye dusunme..ihtimal var diye dusun olurmu..ihtimal dusuk bile olsa bu olmayacak anlamina gelmiyor..insallah denk gelcez bakalim..o yumurtaya..ben adanada tedavi oldum ...suanda doktorumu degistrdim..baska bir doktor ve hastaneyle devam ediyorum...yine adanada..burada imkanlar biraz daha az tabiki..adanada sadece bir hastanede..embriyolok uzman dr.diger hastanelerde bildigim kadariyla uzman yok..ama ankara istanbulda prof olan embriuoloklar varmis..tabikide nasip birasda..senin tedavin nerede canim..ilk hastanem baskentti..suan acibademde toplama transfer olucak..eger yumurtam cikarsa..Çok teşekkürler canım yanıtın için. Yani bundan sonrakilerde kaliteli embriyo yakalamam zor bir ihtimal.Bu embriyo kalitesine çok takılıyorum, ne kadar olacak olduktan sonra kalitesi farketmez dense de insan tüm şartlar ideal olsun, şansı yüksek olsun istiyor. Sen nerde denemiştin?
Takilimucak gibi degilki..seni anliyorum..zor diye dusunme..ihtimal var diye dusun olurmu..ihtimal dusuk bile olsa bu olmayacak anlamina gelmiyor..insallah denk gelcez bakalim..o yumurtaya..ben adanada tedavi oldum ...suanda doktorumu degistrdim..baska bir doktor ve hastaneyle devam ediyorum...yine adanada..burada imkanlar biraz daha az tabiki..adanada sadece bir hastanede..embriyolok uzman dr.diger hastanelerde bildigim kadariyla uzman yok..ama ankara istanbulda prof olan embriuoloklar varmis..tabikide nasip birasda..senin tedavin nerede canim..ilk hastanem baskentti..suan acibademde toplama transfer olucak..eger yumurtam cikarsa..
Benim de aynı oldu bekliyorum ama birde bana sor deli gibi elim ayağım boşaldı nerede ise çok üzülüyorum açaba mı olur mu olmaz mı derken
Amh için birşey yapılamıyor doğuştan geliyor yumurta sayısı ama kalite için arı sütü,bal,polen karışımı sabah aç karnına ye. Omega3 takviyesi al hergün. Doktorum bana fermotil verdi gıda takviyesi olarak (icinde koenzim,selenyum,e c vitaminleri ve daha pek çok vitamin ve antioksidan var), bol bol su için folik asit alın gunde 400mg. Paketli yiyecek abur cuburdan uzak durun bol sebze meyve yumurta bakliyat tüketin. Mutlaka hergün en az yarım saat tempolu yürüyüş yapın. Ben bunları yapıyorum 4 aydır tüp bebek deneyecem tekrar insallah herkes bebişlerine sağlıkla kavuşurDOĞAL YOLLA GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI. AHM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI BELKİ BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VEYA ANANELERİNİZDEN ESKİLERDEN KALAN BİR BİLGİ VARDIR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ.İNCİR KÜRÜ İSHAL YAPTI DEVAM EDEMEDİM
Zehra hanım ne yaptınızteşekkürler canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldurun inşşallah dinleneceğim biraz haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?