Gebe kalmış arkadaşlar lütfen bir cevap verin, aşırı mutsuzum yaa😥😥😥

Ketenkusu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
88
41
18
Kızlar merhaba, ovulasyon döneminde 4 kere korunmasız degerlendirmistim ve o dönemden beri şiddetli kasık ve bel agrisi çekiyordum son 2 gundur hafifledi. Reglma 3 gun kaldı bu arada. Kasik ağrılarım bacağıma vuruyordu. Göğüs hassasiyetim de vardı. Sadede gelecek olursam adetime 3 gun kala kan tahlili ki yaptırdim. Sonuç bu sekılde sonradan değişme durumu olabilir mi acaba benzer durum yaşayan var mı.

Eklentiler

• Screenshot_20220912_191841_com.android.chrome~2.webp
    Screenshot_20220912_191841_com.android.chrome~2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 129
Kaç gün önce yumurtlamamıştın canım?. 10 - 12 gün olduysa en az kanda çıkması gerekirdi

3 gun kala boyle ciktiysa sonuc negatif ve sonrada yukselme ihtimali bence cok dusuk. Hani gec dollenme olursa bile kanda yinede deger dusukte olsa cikardi diye biliyorum. İciniz rahat etmiyorsa adetinizi bekleyin olmazsaniz birde yaptirirsiniz. İnsallah hayirlisiyla umutlariniz yeserir 🙏

3 gun kala boyle ciktiysa sonuc negatif ve sonrada yukselme ihtimali bence cok dusuk. Hani gec dollenme olursa bile kanda yinede deger dusukte olsa cikardi diye biliyorum. İciniz rahat etmiyorsa adetinizi bekleyin olmazsaniz birde yaptirirsiniz. İnsallah hayirlisiyla umutlariniz yeserir 🙏
Insallah dilerim hayırlı zamanda Rabbım nasip eder 😥😥😥

Kızlar merhaba, ovulasyon döneminde 4 kere korunmasız degerlendirmistim ve o dönemden beri şiddetli kasık ve bel agrisi çekiyordum son 2 gundur hafifledi. Reglma 3 gun kaldı bu arada. Kasik ağrılarım bacağıma vuruyordu. Göğüs hassasiyetim de vardı. Sadede gelecek olursam adetime 3 gun kala kan tahlili ki yaptırdim. Sonuç bu sekılde sonradan değişme durumu olabilir mi acaba benzer durum yaşayan var mı.
16 gün sonra verin yumurtlamada ben 10 gün sonra verdiğimde 1.2 doktor 1 hafta sonra verdi 99 cikti kimyasal oldu yumurtlamadan 16 17 gün sonra verin diyorlar testi

Canım geç döllenme de olabilir, bende adetten 5 6 gün öncesinde yaptim 0.100 cikmisti. hasta olmadim. sonrasnda ewde yaptim çift çizgi. Umarim sende böyle bir güzellkle karşılaşırsın 🌼

Back
X