gebe kıyafetlerini hangi mağazalardan alıyorsunuz ?

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.999
7.205
398
Merhabalar,
11. haftalık gebeyim gastrit ve şişkinlik sıkıntım var ve bu ara göbeğim çıkmaya kıyafetlerime sığamamaya başladım.
Genelde hep kıyafetlerim dar kesim ve önümüz kış, bende uzun bol kesım tunıkler-hamıle tayt ve pantolonu, bırkaçta bol kazak turu bırseyler almak istiyorum.
Nerelerden alabilirim? Netten baktım ama onlar çok pahalı, sanırım defacto da falan varmıs hamile giyim , sizler nerelerden alıyorsunuz ?

eğer aşırı kilo almadıysanız üst giyimde bütün büyük bedenler olabilir ben özellkle hamile kıyafeti almadım sadece pantolon aldım geri kalanlar hep büyük beden gömlek kazak vs lcw dede var bir bakın isterseniz hatta internet mağazası daha uygun oluyor tek kalan bedenleri değerinin çok çok altında satıyorlar.

Ben hamile tişörtü , pantolonu , bir elbise ve birde şort aldım.Zaten çoğunluk kendi bol tişörtlerimi giydim. Lcw den aldım hepsini

Sanırım genelde lcw de de bulmuşunuz , bende bir bakayım oraya... Benim bol kesım kıyafetımde hıc yok zayıfım normalde cunku , sımdı mecburen bır beden buyuk kıyafetler almam gerekecek üst beden için, alt içinde bir iki tayt ve pantolon işimi görür. Zaten etek elbise giymiyorum...
Kilo olarakta şu an 2 kg aldım 57 kg yım. Ama karnım şişmeye başladı , bunda gastritin de payı var ama gunden gune şişecek zaten

Hamilelik kıyafetlerine çok para dökmek istemedim, en uygun ve kullanışlı parçaları C&A ve LCW'de buldum. Bir kot etek, bir kot pantolon, bir keten pantolon aldım bütün yaz giydim. Üst için bir şeyler bulmak daha kolay, zira ille de hamile giysisi olmasına gerek yok, bol kesimli her şey oluyor.

Şişman ve hamile dostu lcw.
Bugun hem defacto hem lcw yi gezdim cok az secerk vardi, pantolonlarda zaten hep buyuk bedenler kalmis ve kesimleri ya ispanyol ya bol paca , bende dar yada boru paca biseyler ariyorum ama yokmus ne yazikki ;( Ust olarak defactodan iki tunik modeli kareli gomlek aldim orta kalinlikta spor ve sik tek eksigim onlarla uyduracagim lacivert tonlarinda bir kot kaldi, birkacta bol sweet alirim zaten hep spor giyiniyorum istede ozel zamanimda da .....
Yalniz hamile icin alt giysisi bulmak cok sikintiymis, beli lastikli pantolon bile yok,olan modeller hep kotu kesimli ve ag kisimdan potluk yapiyor, beden genelde 38 den basliyor ama ben 36 yim. Nette olanlarda acayip pahali birazda carsi pazar gezecegim, olmadi son care netten alacagim birseyler...

Ben son 2 aya kadar kendi normal kiyafetlerimi giydim.zaten gobegin firlamasi, vucudun farklilasmasi son 2 ayda oluyor. Onun icin de 2 bebekli lcw t-shirtu, 1 kot sort, 1 kot pantolon aldim. Bana fazla bile geldi.

lcw defacto ve h&m den aldim bi de standart kesim bol tunikleri aliorm tayt uzerine rahat oluo

Bende lcw dan aldım, seçenek çok az
En çok alt giyim lazım oluyor, önceki salaş bluzlarımı falan giyiyorum hala,
Gebeler için özel kıyafet satan mağazazalar da ranta dönüştürmüş olayı, hiç bir özelliği olmayan kıytırık bluzlar bile en az 110tl ...
Okul olmasa tüm kış tayt tunik giyerdim

valla bulsam o taytı bende aynen tayt tunık takılacagım

burda h&m yok ne yazıkkı ;( taytta bulamadım , carsıdan bakacagım bırazda..
lcw nin taytlari gayet guzel oluo eger magazadan bulamazsan netten de siparis verebilirsin cunku pantolon artik beni zorlamaya basladi acikcasi. isyerinde ginalar gelio pantolonla. elbse ve tayt en guyuk kurtaricilarim oldu

lcw nin taytlari gayet guzel oluo eger magazadan bulamazsan netten de siparis verebilirsin cunku pantolon artik beni zorlamaya basladi acikcasi. isyerinde ginalar gelio pantolonla. elbse ve tayt en guyuk kurtaricilarim oldu
lcw de magazaya baktım , bedenler hep 38 ustu, benım bedenım 36..
taytlarda penye tayttı yanı çok ınce hem usutur, hem ıste gıyemem onları cok basıt duruyor, bende tayt pantolon tarzı olanlardan bakacagım ...

ben bu ürünlere çok para vermek istemediğimden lcw ve defactoya baktım.36 bedenim.en son defactodan 15 tl ye pantolon buldum 38 bedendi ama tam geldi. belki de pantolonun kalıbina göre değişiyordur. Yani bi beden büyüğünü bulursanız deneyin derim.ayrıca bu markaların internet mağazalarına da bakın çok uygun olabiliyor.

lcw de magazaya baktım , bedenler hep 38 ustu, benım bedenım 36..
taytlarda penye tayttı yanı çok ınce hem usutur, hem ıste gıyemem onları cok basıt duruyor, bende tayt pantolon tarzı olanlardan bakacagım ...
su an 36 beden olur ama emin ol azicik karnin buyumeye basladiinda pek 36 beden yetmiicek cunku kilo almanin yani sira sislikde oluo ve bi beden buyuk aldigin pantolonlar daha rahat olmaya baslio :) benim yaza denk gelmesi iyi oldu bide cok soguk bi memleket olmadigi icin yasadiim yer sorun olmuo hatta fazlasiyla beni sicak bastigi icin su an tayt fazla bile gelio :)

benımde dogum ıyı zamanda Allah kısmet ederse Nısan sonu olacak, ama gebelıgımın buyuk kısmı kışa denk gelıyor Usutmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…