• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El GEBE Marka Çok Az Giyildiler.

CINARINANNESI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
678
0
46
İstanbul
Hamile arkadaşlar,

Elimde GEBE marka çok az kullanılmış 3 parça kıyafet var. Diğer kıyafetlerimi hep dağıttım. Bunları saklamıştım ama 2. ye pek niyetim yok :) O yüzden çok uygun fiyata satmak istiyorum. Markanın kalitesi ortada mağza fiyatları da. Ben 1,5 ay erken doğum yaptım. O yüzden kullanamadım. Umarım birinin işine yarar.

GEBE kot çok az kullanılmış L beden. Kullanımı çok rahat. 30 TL
GEBE elbise veya jile. İster içine bir şey giyin ister üzerine hırka. 25 TL
GEBE etek. Ayarlanabilir L beden 15 TL.

Hamile arkadaşlar,

Elimde GEBE marka çok az kullanılmış 3 parça kıyafet var. Diğer kıyafetlerimi hep dağıttım. Bunları saklamıştım ama 2. ye pek niyetim yok :) O yüzden çok uygun fiyata satmak istiyorum. Markanın kalitesi ortada mağza fiyatları da. Ben 1,5 ay erken doğum yaptım. O yüzden kullanamadım. Umarım birinin işine yarar.

$DSC03899.webp$DSC03903.webp$DSC03900.webp$DSC03904.webp$DSC03902.webp

Son düzenleme:
Hamile arkadaşlar,

Eki Görüntüle 597717 Eki Görüntüle 597719 Eki Görüntüle 597715 Eki Görüntüle 597720 Eki Görüntüle 597722

Arkadaşlar hepsini 50 TL ye vericem. Yok mu almak isteyen.

Back
X