Kan değil tatlim yumurtlama belirtin oldumu , aman allah korusun kan gelmesin , bebis olsun kiz ne kaniiiiVallha hala kan akintim geli ama aşiri gugus agrisi var
Adetim canim biti ya biraz mesela nokta bokta geli he kasık agrisi bide karnim agirKan değil tatlim yumurtlama belirtin oldumu , aman allah korusun kan gelmesin , bebis olsun kiz ne kaniiii
Kasık ağrısı , boyle cok afginiza siginiyorum sümüksü bir akinti renksiz bublar oldumu?
Orta cnmYumurtlama kanama yapabilir kanin rengi koyumu peki? Pembemsimi
Şimdi canim sen en son ne zmn adet oldun,Adetim canim biti ya biraz mesela nokta bokta geli he kasık agrisi bide karnim agir
Orta cnm
Vallha biraz bebe gibiYumurtlama kanama yapabilir kanin rengi koyumu peki? Pembemsimi
5ocak cnmŞimdi canim sen en son ne zmn adet oldun,
Adetinz beş ocaktami bitti5ocak cnm
Erken gebelik testini net bi şekilde atarmsnz renkleriyle oyniyim diyorum, cunku cok hafif bir cizgi gordum
Erken gebelik testini net bi şekilde atarmsnz renkleriyle oyniyim diyorum, cunku cok hafif bir cizgi gordum
5ocak cnm
Yok bes ocakta geldi 8 dede biti biraz kanama var yani akinti gibi bide kan mesela sumuk gibi geliyorAdetinz beş ocaktami bitti
5 ocakta cnmŞimdi canim sen en son ne zmn adet oldun,
Anladım adetinz devam ediyor cnm , adetnz bitince baslayin ovulasyon testine ozmn yorumlayalim olurmu hakknzda hayrlisi olsunYok bes ocakta geldi 8 dede biti biraz kanama var yani akinti gibi bide kan mesela sumuk gibi geliyor
Ama akinti gibi sumuk gibi geli yani cok azAnladım adetinz devam ediyor cnm , adetnz bitince baslayin ovulasyon testine ozmn yorumlayalim olurmu hakknzda hayrlisi olsun
Canim şimdi sag tarafim cok sanci edi ve karnim cok agriyorDün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki olsun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hayrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhh
Hic renkleriyle oynanamma gerek yok boyle bile bariz var hayrli olsun
Ama kanama devam ediyor diyosunz daha 3 gun olmus devam etmesi sancinz olmasi normal adet sancisi olabilir diye düşünüyorumAma akinti gibi sumuk gibi geli yani cok az
Bak cnm bunaDün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki olsun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hayrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhh
Anladm dedigim gibi şuan adet surecindesinz adetnz bitince ovulasyon testi yapin , adetli iken ilişki olmaz zaten hakkinzda hayrlisi olsunBak cnm buna
Yok kiz 4 gundur biti yani devam etmiyor sumuk gibi geliyor heralde icinde kalani atiyorAma kanama devam ediyor diyosunz daha 3 gun olmus devam etmesi sancinz olmasi normal adet sancisi olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?