Yaaa çok teşekkür ederim inşallah çok heyecanlıyım ama Şuan kurudu yeni fotoğraf çekip attım size inşallah kuruduğu için belirgin değildirHic renkleriyle oynanamma gerek yok boyle bile bariz var hayrli olsun
Yok anam bnm kurursada cikmiyoYaaa çok teşekkür ederim inşallah çok heyecanlıyım ama Şuan kurudu yeni fotoğraf çekip attım size inşallah kuruduğu için belirgin değildir
Allah razı olsun kan vereceğim belki bir kaç gün beklerim çok çok dua edeceğimYok anam bnm kurursada cikmiyobariz belli hamissin banada dua et bacim hhayrli olsun
Ne kadar zamanda çıktı silik cizgi4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
Eki Görüntüle 3365939
İlk attığım testte ilk 5 dakika içerisinde görmüştüm sanırım heyecandan hatırlayamıyorumNe kadar zamanda çıktı silik cizgi
İlk 5 dakkada çıktıysa hamilesinizdir inşallah güzel sonuçlar alırsınızİlk attığım testte ilk 5 dakika içerisinde görmüştüm sanırım heyecandan hatırlayamıyorum
Beyaz testlerde 10 dk okuma süresi pembe olan 5 diİlk 5 dakkada çıktıysa hamilesinizdir inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Sonucunuz ne oldu bende bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım bı çizgi çıktı emin olamiyorum4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
Eki Görüntüle 3365939
HamileyimSonucunuz ne oldu bende bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım bı çizgi çıktı emin olamiyorum
Çok sevindim canım değerin kaç pekiHamileyim
İlk öğrendiğim de 951.30 du ama 2 gün bekledim kan vermek içinÇok sevindim canım değerin kaç peki
Darısı ben ve tüm isteyen herkesin baş
İlk öğrendiğim de 951.30 du ama 2 gün bekledim kan vermek için
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin biraz zor geçiyorum bana da dua edin olur muDarısı ben ve tüm isteyen herkesin başına
Şey sorcam canım adetin kaç gün geçti ki değerin bu kadar yüksekMerak ettiğiniz bir şey varsa süreçle ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilriim
Tabi ederim canım, sende bana et olur muAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin biraz zor geçiyorum bana da dua edin olur mu
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerak ettiğiniz bir şey varsa süreçle ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilriim
5 gün gecikti aslında ben erken öğrendim regl den önce ama emin olamadım beklemeyi tercih ettim beta düşükken acaba yükselecek mi kaygısı da yaşamak istemedim aslında hiç ihtimal vermiyordum her ay ki belirtilerin yanında vajina da zonklama hissi olunca bir cesaretle test yaptımŞey sorcam canım adetin kaç gün geçti ki değerin bu kadar yüksek
Tabi kiTabi ederim canım, sende bana et olur mu
Tabi ederim canım, sende bana et olur mu
Çok teşekkür ederim amin bu duaya bu aralar çok ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizdenCanım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?