- 28 Nisan 2019
- 8
- -19
- 86
- 30
- Konu Sahibi Blackwomannn
-
Bat derken anlayamadım k bakmayınCanım bat ne zaman
Senin gbi zihniyetlere sormadım milletle dalga geçmek için pro üyelik aldın sanırım Allah'ın cahiliAkıntı resminden gebelik testi yapacak teknoloji gelişmedi henüz
Senin gbi zihniyetlere sormadım milletle dalga geçmek için pro üyelik aldın sanırım Allah'ın cahili
Ped resmi atmak cahilliğin dibi onu napcazSenin gbi zihniyetlere sormadım milletle dalga geçmek için pro üyelik aldın sanırım Allah'ın cahili
Bakma miden almiyosa kardeşim ne halt yemeye burdasinPed resmi atmak cahilliğin dibi onu napcaz
Kendine eğlenecek başka site bulBakma miden almiyosa kardeşim ne halt yemeye burdasin
Kadın olduğun bile şüpheliPed resmi atmak cahilliğin dibi onu napcaz
Ped atmak yasak . Ayrıca başlıkta resimli diye belirtsen kimse girip bakmazBakma miden almiyosa kardeşim ne halt yemeye burdasin
O kadar site gezdim inanır mısın bi tek bu sitede bu kadar eğlendimKendine eğlenecek başka site bul
Kadın olduğun bile şüpheli
Pro üyelik ile dalga geçme arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz ki?Senin gbi zihniyetlere sormadım milletle dalga geçmek için pro üyelik aldın sanırım Allah'ın cahili
Calci ilk defa kadın olduğun belli değil dedi biri banaPro üyelik ile dalga geçme arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz ki?
sitede Kanlı ped, çocuk bezi, akıntı vs şeylerin atılması yasak. Bunu yoldan geçen birine gösteremediğinize göre buraya da atmanız doğru değil
Daha 3 aylık evlisiniz ilk önce evliliğe alışın. Çocuk yapmayı aceleye getirmeyin. En başından kafaya takarsanız zaten stresten olmaz çocuğunuz
Nude de atmak yasakCalci ilk defa kadın olduğun belli değil dedi biri banaçok mutlu oldum nude atim mi
Ucundan gösterirdim yavNude de atmak yasak
Sen ne kadar terbiyesizsin. Hem ped resmi atmakta yasak miden almiyosa bakma diye bisey yok. Al bitane test yap yada kan ver. Milletin sabah sabah sinirini ziplatmaKendine eğlenecek başka site bul
Kadın olduğun bile şüpheli
Sende erkeksin ahaSen ne kadar terbiyesizsin. Hem ped resmi atmakta yasak miden almiyosa bakma diye bisey yok. Al bitane test yap yada kan ver. Milletin sabah sabah sinirini ziplatma
Erkek üyeler ayrıcalıklı bu sitede yönetim kendi beleşten pro yapıyoSenin gbi zihniyetlere sormadım milletle dalga geçmek için pro üyelik aldın sanırım Allah'ın cahili
Belli olmaz onuda diyebilirSende erkeksin aha
Aaa yok cahil ve terbiyesiz ve erkek olan bizizBelli olmaz onuda diyebilir
Yani biz pedlerimizi çöpe atarken bile sariyoruz disardan gorulmesin diye. Ulu orta atmis buraya bide terbiyesizlik yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?