Gebe miyim

Yorumlariniza verecek cvp bulamadim dahada agir konusup bayramlik agzimi acardimda seninle kibar konusucam oku simdi allahtan okuman yazman var zir cahil seni ilkokul terk misin sen ya da fanusta falan mi yasadin bi boktan haberin yok. isinize gelmeyen yorumlarda çemkirip insanları haşlama yetkisini size kimse vermiyor kendinize gelin buraya azarinizi isitmeye gelmedi kimse hem suclu hem güçlüsün pis akintinin resimini cekip yuklemek nedir sizin gibi kadinlari alan adamlar var ya şasiyorum valla gerci onlarda ne ki sizin gbi cahil tiplerdir. Daha bat nedir bilmiyosun insanlar burda ogrenmek icin okuyup zaman harcayip mesai yapiyo sen armut pis agzima dus akintimdan bulsunlar diyosun yokkkk yeeaa insallh hamile değilsndr zaten ulkenin egitim ve zeka seviyesi dusukk bidr senin gbi cahillerden dogacak cocuklar eklenmesin cok amin

Akıntıdan gebelik testi mi yapiliyormus? Yumurtlama zamanınız olduğu için akintiniz olabilir. Gidin doktora tahlil verin çok merak ediyorsanız. Kimse burda sizin pis şeyinizi görmek zorunda değil

Bu ne kadar kibar hitap şekli masallah
Yazmadan gecemiycem bravo kibarlikta sizin gibi olmak isterim

Akıntıdan gebelik testi mi yapiliyormus? Yumurtlama zamanınız olduğu için akintiniz olabilir. Gidin doktora tahlil verin çok merak ediyorsanız. Kimse burda sizin pis şeyinizi görmek zorunda değil
tükürük örneği atayim mi bence ondan da belli olur ama siz cahilsiniz anlamazsiniz

tükürük örneği atayim mi bence ondan da belli olur ama siz cahilsiniz anlamazsiniz
Tıp ne kadar ilerlemiş de haberimiz yokmuş. Hastaneler boşa kan tahlilinden gebelik testi yapıyor. Boşa iş yükü , bak akıntıya kaç aylık olduğunu bile söyle

Sen ne kadar terbiyesizsin. Hem ped resmi atmakta yasak miden almiyosa bakma diye bisey yok. Al bitane test yap yada kan ver. Milletin sabah sabah sinirini ziplatma
Terbiyeyi sendenmi öğrenicem illa tecrübesi olan vardır madem bu kadar çit kirildimsin ne işin var sitede Allah'ın salağı sizin gbi mallar meraktan girio siteye her yerin sinir olsa kaç yazar lan

Tıp ne kadar ilerlemiş de haberimiz yokmuş. Hastaneler boşa kan tahlilinden gebelik testi yapıyor. Boşa iş yükü , bak akıntıya kaç aylık olduğunu bile söyle
,%90ininiz boş lakirtiya burdasniz ha bı bokda bilseniz bizde kimleri adam yerine koyup soruyoruz

Terbiyeyi sendenmi öğrenicem illa tecrübesi olan vardır madem bu kadar çit kirildimsin ne işin var sitede Allah'ın salağı sizin gbi mallar meraktan girio siteye her yerin sinir olsa kaç yazar lan
Evet terbiye dersi almaya gel. Terbiye ogreteyim senin igrenc pis pedlerine bakmayada gelmedim buraya. Birazdan ban lancan canim. Hoştt hoşştt

Canim senden mumkunse bu dünyaya cocuk falan gelmesin. Zaten kuş kadar aklın var. Senin ürememen lazım. Eminimki kocanda 3/5 seneye kalmaz birakir seni kendine daha akli basinda etrafa argo konusmayan birini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…