- Konu Sahibi Blackwomannn
-
Keske bizim kadar cahil, terbiyesiz, erkek olsaydıAaa yok cahil ve terbiyesiz ve erkek olan biziz
Bende bende bende erkeğim benide belesten pro yaparlarmıErkek üyeler ayrıcalıklı bu sitede yönetim kendi beleşten pro yapıyo
Kazene özelden yazBende bende bende erkeğim benide belesten pro yaparlarmı
Erkek erkeğe konusur anlasiriz biz kazen beyleKazene özelden yaz
Tabi hatta benim adımı ver kolaylık tanırErkek erkeğe konusur anlasiriz biz kazen beyle
Tamamdır o iş bendeTabi hatta benim adımı ver kolaylık tanır
kadin oldugunu biliyorum benKendine eğlenecek başka site bul
Kadın olduğun bile şüpheli
Bu ne kadar kibar hitap şekli masallahYorumlariniza verecek cvp bulamadim dahada agir konusup bayramlik agzimi acardimda seninle kibar konusucam oku simdi allahtan okuman yazman var zir cahil seni ilkokul terk misin sen ya da fanusta falan mi yasadin bi boktan haberin yok. isinize gelmeyen yorumlarda çemkirip insanları haşlama yetkisini size kimse vermiyor kendinize gelin buraya azarinizi isitmeye gelmedi kimse hem suclu hem güçlüsün pis akintinin resimini cekip yuklemek nedir sizin gibi kadinlari alan adamlar var ya şasiyorum valla gerci onlarda ne ki sizin gbi cahil tiplerdir. Daha bat nedir bilmiyosun insanlar burda ogrenmek icin okuyup zaman harcayip mesai yapiyo sen armut pis agzima dus akintimdan bulsunlar diyosun yokkkk yeeaainsallh hamile değilsndr zaten ulkenin egitim ve zeka seviyesi dusukk bidr senin gbi cahillerden dogacak cocuklar eklenmesin cok amin
tükürük örneği atayim miAkıntıdan gebelik testi mi yapiliyormus? Yumurtlama zamanınız olduğu için akintiniz olabilir. Gidin doktora tahlil verin çok merak ediyorsanız. Kimse burda sizin pis şeyinizi görmek zorunda değil
Tıp ne kadar ilerlemiş de haberimiz yokmuş. Hastaneler boşa kan tahlilinden gebelik testi yapıyor. Boşa iş yükü , bak akıntıya kaç aylık olduğunu bile söyletükürük örneği atayim mibence ondan da belli olur ama siz cahilsiniz anlamazsiniz
Beklenen adet tarihi :)Bat derken anlayamadım k bakmayın
Gebelikte asiri tükürük üretimi olurmuş. Dogru tesbittükürük örneği atayim mibence ondan da belli olur ama siz cahilsiniz anlamazsiniz
vay beGebelikte asiri tükürük üretimi olurmuş. Dogru tesbit
Terbiyeyi sendenmi öğrenicem illa tecrübesi olan vardır madem bu kadar çit kirildimsin ne işin var sitede Allah'ın salağı sizin gbi mallar meraktan girio siteye her yerin sinir olsa kaç yazar lanSen ne kadar terbiyesizsin. Hem ped resmi atmakta yasak miden almiyosa bakma diye bisey yok. Al bitane test yap yada kan ver. Milletin sabah sabah sinirini ziplatma
Sen mi akillisin bilginsintükürük örneği atayim mibence ondan da belli olur ama siz cahilsiniz anlamazsiniz
,%90ininiz boş lakirtiya burdasniz ha bı bokda bilseniz bizde kimleri adam yerine koyup soruyoruzTıp ne kadar ilerlemiş de haberimiz yokmuş. Hastaneler boşa kan tahlilinden gebelik testi yapıyor. Boşa iş yükü , bak akıntıya kaç aylık olduğunu bile söyle
Evet terbiye dersi almaya gel. Terbiye ogreteyim senin igrenc pis pedlerine bakmayada gelmedim buraya. Birazdan ban lancan canim. Hoştt hoşşttTerbiyeyi sendenmi öğrenicem illa tecrübesi olan vardır madem bu kadar çit kirildimsin ne işin var sitede Allah'ın salağı sizin gbi mallar meraktan girio siteye her yerin sinir olsa kaç yazar lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?