- 14 Mart 2024
- 33
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi watermeloncoco
Regle 5 gün var silik çizgi var mı sizce gebe miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoktor canım ilk 5 dkda çıktı. Silik çizgi mi kuruma mı çözemedimBi siliklik var ama hangi marka kaç dakikada çıktı o önemli canım inşallah gebesindir
En garantısı birkaç gün sonra tekrarla canımProdoktor canım ilk 5 dkda çıktı. Silik çizgi mi kuruma mı çözemedim
Hiç umudum yok ama inşallah vardırBi siliklik var ama hangi marka kaç dakikada çıktı o önemli canım inşallah gebesindir
İnşallah canım umudunu kaybetmeHiç umudum yok ama inşallah vardır
Evet canım inşallah buraya da atarımEn garantısı birkaç gün sonra tekrarla canım
Güzel haberlerini bekliyorum canımEvet canım inşallah buraya da atarım
Bakabilir misiniz kızlarrrrRegle 5 gün var silik çizgi var mı sizce gebe miyimEki Görüntüle 3628460
Tekrarla koyulaşma varmı takip et duruma göre kan verirsinBakabilir misiniz kızlarrrr
Bence hiçbir şey yok. Test kururken böyle oluyor. Regle iki gün var olsa cıkardı adetimi bekliyorum.Tekrarla koyulaşma varmı takip et duruma göre kan verirsin
Bence hiçbir şey yok. Test kururken böyle oluyor. Regle iki gün var olsa cıkardı adetimi bekliyorum. Dua edin benim için allahım gönlüme genişlik versin. Rahim filmi vs de çekildi hiç sıkıntı yok ama olmuyorGüzel haberlerini bekliyorum canım
Sizce var mı çizgiBence hiçbir şey yok. Test kururken böyle oluyor. Regle iki gün var olsa cıkardı adetimi bekliyorum. Dua edin benim için allahım gönlüme genişlik versin. Rahim filmi vs de çekildi hiç sıkıntı yok ama olmuyor![]()
Sizce var mı çizgiBence hiçbir şey yok. Test kururken böyle oluyor. Regle iki gün var olsa cıkardı adetimi bekliyorum.