• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

sensino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
109
35
98
28
Kızlar benim esim varikoselli 3.ay denemedeyiz korunmasızda hiç umudumuz yoktu ameliyat oncesi olacağına ama sanjirim oldu allahin izniyle yumurtlama takip ettik bu ay testlerle geçen gun ilk yaptığım silikti ama bu artık belirgin bence lh testini de yaptım ne manaysa ama o da pig görselleri ekliyorum
(En silik olan hcg ilk gun yaptigim)

Eklentiler

• 1000113130.webp
    1000113130.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000113088.webp
    1000113088.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 1000113036.webp
    1000113036.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar benim esim varikoselli 3.ay denemedeyiz korunmasızda hiç umudumuz yoktu ameliyat oncesi olacağına ama sanjirim oldu allahin izniyle yumurtlama takip ettik bu ay testlerle geçen gun ilk yaptığım silikti ama bu artık belirgin bence lh testini de yaptım ne manaysa ama o da pig görselleri ekliyorum
Bence var gibi
Kan verip netleştirin

Sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Var baya Allah en umutsuz anda nasip etmiş🥰 adet gününüz geçti mi

Bu kadar belirgin görünüyorsa kanda çıkar bence direk gidip kan verin içiniz rahat etsin bende de çok silik Bi çizgi var ikş gün var benimde adet olmazsam gidip kan vericem
Ben akşam vericem ya yüzleşmek gerek artik
Varsa çıkar zaten yoksa artık tüm testler hatalı olmuş olacak

Back
X