gebe olanlar

susenber

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
12
0
16
Ankara
dr dünkü konrolümde bebegin kafasının 1 hafta önde gittigini karın çevresininde 1 hafta geride oldugunu söledi 34+5 günlük hamileyim sizlerden böle bi srun yaşayan varmı bugüne kadar herşey normaldi cnm sıkıldı

dr ne dedi peki..
bi sorun teşkil eder miymiş?

benim ilk gebeliğimdede son ayda oğlumun başı hep önde gidiyodu bende çok korkmustum ama çok şükür bi sorun çıkmadı inşallah sizdede bişey olmaz hayırlı doğumlar sağlıcakla büyütün insallah

Slm kızlar yeni hamileyim Dr.gittim henüz küçük sadece kese görünüyor 1hafta sonra gel dedi henüz küçük oldugundan görünmüyor dedi çok korkuyorum boş gebelik diye benim durumumda olan varmı?

Slm kızlar yeni hamileyim Dr.gittim henüz küçük sadece kese görünüyor 1hafta sonra gel dedi henüz küçük oldugundan görünmüyor dedi çok korkuyorum boş gebelik diye benim durumumda olan varmı?
Canım bebek gorunmeyince insanın aklına boş gebelik geliyor ama olumsuz Düşünme hep olumlu düşük neden boş ebelik olsun ki rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…