Hayir belli değil döllenmenin ameliyatla aynı zamanda olduğunu dusunuyor şuan çok erken 2 ile 4 arası gibi dediKaç haftalık gebesin belli mi ameliyat olurken kaç haftalıktı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir belli değil döllenmenin ameliyatla aynı zamanda olduğunu dusunuyor şuan çok erken 2 ile 4 arası gibi dediKaç haftalık gebesin belli mi ameliyat olurken kaç haftalıktı ?
Ben deGebelikte ya hep ya hiç kuralı ilk 4 haftaya kadar geçerlidir sizin bahsettiğiniz 4 hafta sonrası oluşan embriyo üzerine etkidir konu sahibinin durumu henüz ilk 4 hafta geçmemiş zarar gören embrio direk düşükle sonuçlanır tutunamaz kural bu...Tutunmuş ise yani 4 haftayı atlatır ise hep kuralı geçerlidir hiç bir zarar gormediginin kanıtıdır
Kullanmışsınız ve sağlıklı! Ayrıca raporda TESPIT EDILEMEYECEGI bildirilmiş ve buna rağmen hak verdiğiniz kişi ille zarar vermiştir diyen arkadaş mı? Ilginç....Yazın o halde googleye gebelikte ya hep ya hiç oturun okuyun 4 haftası dolmayan gebelikte zarar yoktur kullanılan ilaç alkol mrg ultrason röntgen zaten agir bir etkileşim olmuşsa ya hiç kuralı geçerlidir iddia ediyorum bebek tutunamaz..Genetik veya diğer türlü hastalıklar anne adayı hiç ilaç kullanmasa çok dikkatli hamilelikte geçirse zaten genetiğe dayalı bebekte risk faktörü vardırBen detintinn in yazdigi sekilde oldugunu dusunuyorum. Adet gecikmem olmadan agir antibiyotik kullanimim olmustu. Kadin dogum uzmanim beni istanbul universitesi cerrahpasa tip fakultesi bunyesindeki genetik ve teratoloji araştırma ve uygulama merkezi (getam).'ne yonlendirdi. Merkezin basindaki profesorle raporumuzu almaya gittigimizde gorusmustuk. Kendisi de bebekte antibiyotik kullanimi sebebiyle herhangi bir sekel olup olmadiginin kesin olarak bilinemeyecegini soylemisti. Cok sukur bebegim dogdu saglikli su an ama dogana kadar neler cektim anlatamam.
Konu sahibi siz de lutfen bir basvurun Getam'a. Belki icinizi rahatlatacak bir sonuc alirsiniz.
Insallah saglikli bir bebeginiz olur.
Sizin durumunuzda 2 handikap var. İlki döllenmenin ne zaman olduğunu bilmemek. Ve kesin olarak söylemek çok zor. Spermlerin 3 güne kadar canlılıklarını da koruyabildiklerini düşünürsek tahminler bir hafta içerisinde yapılabilir.Ya simdi şöyle birşey oldu doktor bana döllenmenin tamda ameliyat zamanı olabilcegni söylüyor yani hatta tomografide genel cerrah doktoru sağ yumurtalığın yaninda sıvı dan bahsetti ve rahim duvarın bayağı kalınlaşmış dedi adetin yakin dedi bana bunlar tomo çekilince denildi bana dert etmiyorum ama bilgilenmek te istiyorum
Ben nerede ille zarar verir demişim? Gösterir misiniz?Kullanmışsınız ve sağlıklı! Ayrıca raporda TESPIT EDILEMEYECEGI bildirilmiş ve buna rağmen hak verdiğiniz kişi ille zarar vermiştir diyen arkadaş mı? Ilginç....Yazın o halde googleye gebelikte ya hep ya hiç oturun okuyun 4 haftası dolmayan gebelikte zarar yoktur kullanılan ilaç alkol mrg ultrason röntgen zaten agir bir etkileşim olmuşsa ya hiç kuralı geçerlidir iddia ediyorum bebek tutunamaz..Genetik veya diğer türlü hastalıklar anne adayı hiç ilaç kullanmasa çok dikkatli hamilelikte geçirse zaten genetiğe dayalı bebekte risk faktörü vardır
Literatür dediginizde neyi kast ettiğinizin farkındamısınız?Ben nerede ille zarar verir demişim? Gösterir misiniz?
Evet farkındayım. Literatürde etkisinin olabileceğini söylüyor. Dikkat edin olabileceği. Yani sizin iddia ettiğiniz gibi kesinlikle olmaz olsa düşerdi hipotezi genel geçer bir kaaide değil.Literatür dediginizde neyi kast ettiğinizin farkındamısınız?
Bakin literatür tablo en çok risk röntgen radyasyon ilişkisidir....ilk 4 hafta 15 rad bile olsa gebelik devam ettirilir siz hangi literatür de bebek alınır diye yorum yapıyorsunuz mesleğiniz nedir? Bilginiz nedir? Nerede okudunuz? Nerede duydunuz?Evet farkındayım. Literatürde etkisinin olabileceğini söylüyor. Dikkat edin olabileceği. Yani sizin iddia ettiğiniz gibi kesinlikle olmaz olsa düşerdi hipotezi genel geçer bir kaaide değil.
Kusura bakma ne zaman ilişki oldu az çok bilirsin tahminin vardır. Polikistik over filan mısın adetlerin duzenli mi. Benim adetlerim düzenlidir. Akıntımın renginden akışkanlığından yumurtladığım zamanı bile bilirim.Hayir belli değil döllenmenin ameliyatla aynı zamanda olduğunu dusunuyor şuan çok erken 2 ile 4 arası gibi dedi
Siz benim yazdığımı anlamıyorsunuz sanırım. Önerilip önerilmediği ile ilgili tablo koymuşsunuz. Risk oluşturmaz demiyor orada yazanda. Neyse sizinle tartışmak istemiyorum. Konu sahibine gerekli bilgiyi verdiğimi düşünüyorum. Kendi mesleğinizi okuduğunuz okulu vs söylerseniz bende bakayım bilgi birikiminize merak ettim.Bakin literatür tablo en çok risk röntgen radyasyon ilişkisidir....ilk 4 hafta 15 rad bile olsa gebelik devam ettirilir siz hangi literatür de bebek alınır diye yorum yapıyorsunuz mesleğiniz nedir? Bilginiz nedir? Nerede okudunuz? Nerede duydunuz?
Tıpta kesin diye bir şey yoktur.
Zaten insanı genelde arada bırakırlar. 7- 8 haftalıkken ateşlenmiştim . Hiç bir doktor bir şey olmuştur yada olmamıştır diyemedi. Sessiz kaldılar.Tıpta kesin diye bir şey yoktur.