Gebe olduğunu bilmeyip adet sancısı çektiğini sanan oldu mu aranızda?

Ben yaşadım hatta idrar tahliline inanmadım eşimin israriyla kan vermeye gittik, akıntım da oluyodu ayni adet olucak gibi, şuan miniğim yanımda uyuyor cok şükür
Ben de sökülemedim bi, dün kesin adet oldum sanıp ağrı kesici içtim dayanamayıp… her seferinde negatif gördüğüm için test falan da yapmıyorum ama o kadar sancım oluyor ki zaten olacağım diyorum yine yok. Sanırım idrarda pozitif görsem inanamam senin gibi

Belki normal gecikme de olabilir ama bence test yap ona göre hareket edersin

Kızlar selam,
Başlıkta anlatabildim mi bilmiyorum. Tam adet günlerinde adet sancısı gibi sancı ve adet olacakmış hissi yaşayanlar var mı gebe olduğu halde? 3 gün geciktim ve sürekli o his var.
evet benimde öyle olmuştu adet olacağım gün başlamıştı agrılar 5 gün gecikince test yaptım. şuan 7 haftalığız ama hala ağrılar devam ediyor doktor normal olduğunu söyledi

evet benimde öyle olmuştu adet olacağım gün başlamıştı agrılar 5 gün gecikince test yaptım. şuan 7 haftalığız ama hala ağrılar devam ediyor doktor normal olduğunu söyledi
Selam canım
Evet ben de gebeymişim. Yarın randevum var ağrılarım hala oluyor ama arasıra bir de idrara sıkışırsam biraz ağrı yapıyor. Bakalım doktor ne diyecek

Selam canım
Evet ben de gebeymişim. Yarın randevum var ağrılarım hala oluyor ama arasıra bir de idrara sıkışırsam biraz ağrı yapıyor. Bakalım doktor ne diyecek
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende de kuruluk var her ay akinti olurdu bide arada kasiklarima sanci vuruyor gidiyor bakalim sonuç ne olacak

Kızlar selam,
Başlıkta anlatabildim mi bilmiyorum. Tam adet günlerinde adet sancısı gibi sancı ve adet olacakmış hissi yaşayanlar var mı gebe olduğu halde? 3 gün geciktim ve sürekli o his var.
Ben yaşamadım böyle şeyler ilginç geldi bana iyi ki de bende olmamış böyle bişey

Ben karnıma sıcak su koyarak geçirdim o günleri. Ha regl oldum ha olcam diye tuvalete gidip kontrol ederdim ki kanda pozitif çıktı :)

Ağrıların çok normal rahim büyüdüğü için oluyor, ilk 3 ay boyunca hissedebilirsin 2. aydan sonra seyrekleşiyor, endişelenme

Ben karnıma sıcak su koyarak geçirdim o günleri. Ha regl oldum ha olcam diye tuvalete gidip kontrol ederdim ki kanda pozitif çıktı :)
Bende hala devam ediyor
Kızlar bende aynı durumdaym en son betam dün 540 tı. 2 3 gündür arada bi öyle bastırıyor ki adet sancıları kaybedicem diye korku oluyor. Daha önce 3 kimyasalım var cunku. Ama betam hiç 100 ün üstüne ckmamıştı önceden. Bu kez sanki herşey yolundaymış gibi gelse de bu adet sancıları cok kafa karıştırıcı. Salı doktora gidicem ama çok korkmaya başladm artık. Benim gündelik hayatımı sekteye uğratıyor bu sancılar ne yazık ki yatmak zorunda kalıyorum başladıgında. Sizler de böyle misiniz ?

Akıntı yok ama bende, kuruyum
İnşallah bana umut olursunuz...

Adetim 2 gün gecikti. Cuma günü bat günüydü. Gebelik testi negatif. Dün çok fazla kasık ağrım oldu, özellikle bacağa vuran sol yumurtalık ağrısı. Adet olacam sandım. Bugün 3.gün, peçeteye kahverengi leke geliyo sildikçe sadece. Yumurtalıklarım geriliyor sanki. Bugünki gebelik testi de negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 429
ben hiç yatarak geçirmedim ama şiddetli bir şekilde girip çıkıyordu ağrılar hala da arada oluyor gebelikte çok normal ağrılar ama kanama olmadığı sürece yinede doktorunuz daha iyi bilgi verir. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

2800 olmuş betam şükür yolunda tşk ederm.

İyi de teste göre pozitifsiniz. Yani silik ama 2.çizgi var ve benim gebeliğimde de böyle çıkmıştı. İyice emin olmak için kan testi verin derim ama bence gebesiniz.

İyi de teste göre pozitifsiniz. Yani silik ama 2.çizgi var ve benim gebeliğimde de böyle çıkmıştı. İyice emin olmak için kan testi verin derim ama bence gebesiniz.
Ovulasyon testiydi o. 4.gün kırmızılar geldi malesef. Gebe değilim.

Kızlar selam,
Ve hamilesinşz Allah'ım banada isteyen herkesede nasip etsin birkaç aydır adet günüm bir iki gün oynuyor geçen ay 24ünde adet oldum şimdi 13 gün var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum özellikle akşamları ama yumurtlama olabilir ya da enfeksiyon onun için test yapmayı düşünmüyorum çünkü ümidimde yok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…