- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
- 33
- Konu Sahibi azicikturuncu
-
Ay inşallah siz de gebesinizdirVe hamilesinşz Allah'ım banada isteyen herkesede nasip etsin birkaç aydır adet günüm bir iki gün oynuyor geçen ay 24ünde adet oldum şimdi 13 gün var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum özellikle akşamları ama yumurtlama olabilir ya da enfeksiyon onun için test yapmayı düşünmüyorum çünkü ümidimde yok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah ama dediğim gibi ümidim yok kaç gün oldu sol tarafta adet olacakmışım gibi sancı var afedersiniz vajinada bile ama yumurtlama bu kadar sürmez bende idrar yolu enfeksiyonu var ondan olabilir. Keşke olsa da eşime babalar günü hediyesi olarak bu müjdeyi versem. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin. Kuzenim beni arayıp doğacak bebeğime şunu aldım bunu aldım diyor üzülüyorumAy inşallah siz de gebesinizdirbenim de düzensizlikler başladıktan 3 ay sonra gebelik oluşmuştu. Daha önce adetlerim çok düzenliydi 25. günde olurdum.
Benimde adet hep 26 sındaydı sonra bir kere 23 oldu sonra 27 oldu tam test yapacakken adet oldum çok kötü bir sancı çektim sonra 27de beklerken 23te oldum sonra 24 bakalım bu sefer ne olacakAy inşallah siz de gebesinizdirbenim de düzensizlikler başladıktan 3 ay sonra gebelik oluşmuştu. Daha önce adetlerim çok düzenliydi 25. günde olurdum.
Bence bu düzensizlikler bünyenin hazırlandığını gösteriyorBenimde adet hep 26 sındaydı sonra bir kere 23 oldu sonra 27 oldu tam test yapacakken adet oldum çok kötü bir sancı çektim sonra 27de beklerken 23te oldum sonra 24 bakalım bu sefer ne olacak
İnanın kuzenim için deyse alırım hatta çok düşündüm ama maalesef tabii Allah onada yavrusuna da mutlu sağlıklı ömür versin asla kötü düşünmüyorum sadece üzülüyorum biri ile sevinçlerini paylaşmak başkadır ama biri acı stres yaşarken de o konuda konuşmak bana mantıklı gelmiyorBence bu düzensizlikler bünyenin hazırlandığını gösteriyorlütfen kuzenin sana öyle şeyler anlattığında mutlu olmaya çalış, üzülmek hayatına hiçbir şey katmayacak. Onunla mutlu ol hatta bebeğin bir ihtiyacını da sen al, bakarsın o arada müjdeli haberi de almışsın
Hangi tarafa girip çıkıyordu ağrılar?ben hiç yatarak geçirmedim ama şiddetli bir şekilde girip çıkıyordu ağrılar hala da arada oluyor gebelikte çok normal ağrılar ama kanama olmadığı sürece yinede doktorunuz daha iyi bilgi verir. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Hayırlı olsun yavrunuz şimdidenKızlar selam,
Başlıkta anlatabildim mi bilmiyorum. Tam adet günlerinde adet sancısı gibi sancı ve adet olacakmış hissi yaşayanlar var mı gebe olduğu halde? 3 gün geciktim ve sürekli o his var.
Yumurtlama takibi yapmadım hiç bilmiyorum. Adet olmam gereken günlerde aynı adet sancısı gibi sancılar yaşadım sadece.Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden
Adet belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı?
Nasıl şüphelenip sordum peki herzamanki adet öncesi sancıysa kuzusu?Yumurtlama takibi yapmadım hiç bilmiyorum. Adet olmam gereken günlerde aynı adet sancısı gibi sancılar yaşadım sadece.
Teşekkür ederim
Güzel soru kuzum, tamamen hissiyattıNasıl şüphelenip sordum peki herzamanki adet öncesi sancıysa kuzusu?
Hissettiysen ufacıkda olsa bi farklılık hissetmişsindir?:)Güzel soru kuzum, tamamen hissiyattı
Yani düşünüyorum benim adetim sancı başladığı an gelirdi, 3 gün sancıdı gelmedi. Belki bundan hissetmişimdir.Hissettiysen ufacıkda olsa bi farklılık hissetmişsindir?:)
Farkı yakalamışsın:)Yani düşünüyorum benim adetim sancı başladığı an gelirdi, 3 gün sancıdı gelmedi. Belki bundan hissetmişimdir.
Hayır hiç kullanmadım ovulasyon testiFarkı yakalamışsın:)
Ovulasyon testi yapmış mıydın öncesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?