Gebe olduğunu bilmeyip adet sancısı çektiğini sanan oldu mu aranızda?

Ay inşallah siz de gebesinizdir benim de düzensizlikler başladıktan 3 ay sonra gebelik oluşmuştu. Daha önce adetlerim çok düzenliydi 25. günde olurdum.

Ay inşallah siz de gebesinizdir benim de düzensizlikler başladıktan 3 ay sonra gebelik oluşmuştu. Daha önce adetlerim çok düzenliydi 25. günde olurdum.
İnşallah ama dediğim gibi ümidim yok kaç gün oldu sol tarafta adet olacakmışım gibi sancı var afedersiniz vajinada bile ama yumurtlama bu kadar sürmez bende idrar yolu enfeksiyonu var ondan olabilir. Keşke olsa da eşime babalar günü hediyesi olarak bu müjdeyi versem. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin. Kuzenim beni arayıp doğacak bebeğime şunu aldım bunu aldım diyor üzülüyorum

Benimde adet hep 26 sındaydı sonra bir kere 23 oldu sonra 27 oldu tam test yapacakken adet oldum çok kötü bir sancı çektim sonra 27de beklerken 23te oldum sonra 24 bakalım bu sefer ne olacak

Benimde adet hep 26 sındaydı sonra bir kere 23 oldu sonra 27 oldu tam test yapacakken adet oldum çok kötü bir sancı çektim sonra 27de beklerken 23te oldum sonra 24 bakalım bu sefer ne olacak
Bence bu düzensizlikler bünyenin hazırlandığını gösteriyor lütfen kuzenin sana öyle şeyler anlattığında mutlu olmaya çalış, üzülmek hayatına hiçbir şey katmayacak. Onunla mutlu ol hatta bebeğin bir ihtiyacını da sen al, bakarsın o arada müjdeli haberi de almışsın

İnanın kuzenim için deyse alırım hatta çok düşündüm ama maalesef tabii Allah onada yavrusuna da mutlu sağlıklı ömür versin asla kötü düşünmüyorum sadece üzülüyorum biri ile sevinçlerini paylaşmak başkadır ama biri acı stres yaşarken de o konuda konuşmak bana mantıklı gelmiyor

Hangi tarafa girip çıkıyordu ağrılar?

Kızlar selam,
Başlıkta anlatabildim mi bilmiyorum. Tam adet günlerinde adet sancısı gibi sancı ve adet olacakmış hissi yaşayanlar var mı gebe olduğu halde? 3 gün geciktim ve sürekli o his var.
Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden

Adet belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…