Gebeler acil yardım

Meltemkrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
1.589
1.319
178
Merhaba arkadaşlar 2 aylık hamileyim ve yemek yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum ayrıca görevde olduğumuz için bana yardım edecek kimse yok... Açım ve ne yemek yapacağımı bilmiyorum hiçbir şey canım istemiyor ama mecbur yemem lazım işin kötü tarafı yemek düşünemiyorum. Beni ancak gebeler anlayabilir çünkü anneler ye ye bir şey olmaz diyor ama ne yiyeceğim işte... Teşekkürler.

Canım seni çoookk iyi anlıyorum. Ama biraz daha sabret, İnan geçiyor. Tuzlu ve kokusuz şeyler ye. Zeytin, yoğurt, peynir, ekmek.. Yani içini bastıracak şeyler.. Allah yardım edecektir

Merhaba arkadaşlar 2 aylık hamileyim ve yemek yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum ayrıca görevde olduğumuz için bana yardım edecek kimse yok... Açım ve ne yemek yapacağımı bilmiyorum hiçbir şey canım istemiyor ama mecbur yemem lazım işin kötü tarafı yemek düşünemiyorum. Beni ancak gebeler anlayabilir çünkü anneler ye ye bir şey olmaz diyor ama ne yiyeceğim işte... Teşekkürler.

canım bende benzer sıkıntıları yaşıyorum ben yemek yapıyorum ama ögürmekten kokusundan pişince yiyemiyordum.makarna kraker türü şeyler yiyebilirsin sulu şeyler mideni biraz daha rahatsız edebilir en azından benimki öyle oluyrdu başkası pişirse yiyebilormsn peki .canım gecicek sabret az kalmış benimkiler yavaş yavaş geciyor zorlada olsa yemeye calış 5 dk biel midende kalsa bebek ve senin icin iyi olur

canım bende benzer sıkıntıları yaşıyorum ben yemek yapıyorum ama ögürmekten kokusundan pişince yiyemiyordum.makarna kraker türü şeyler yiyebilirsin sulu şeyler mideni biraz daha rahatsız edebilir en azından benimki öyle oluyrdu başkası pişirse yiyebilormsn peki .canım gecicek sabret az kalmış benimkiler yavaş yavaş geciyor zorlada olsa yemeye calış 5 dk biel midende kalsa bebek ve senin icin iyi olur

Çok teşekkürler yorum için canım. Bulunduğumuz yerde ne restorant var ne başka bir şey ayrıca ailelerimizde yanımızda yok komşu vs de yok herkes kendi halinde... Kraker ve leblebi ile geçiyor ama nereye kadar. Kahvaltı meyve yiyorum ama ana yemek sorun oluyor. Eşim yemek yapmasını bilmiyor zaten ve eve geç geliyor artık bende canım çıka çıka yiyeceğim bebişim için ne olursa olsun bebişimi çok seviyorum ve onu 4 gözle bekliyorum :)) Allah yardımcımız olsun. Aslında sizden istediğim yemek isimleri...

Back
X