Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
Dini konu diye kapanmaz umarim konum:) ama ben bu olaya cok inaniyorum. Hamilelerin duasi gercekten kabul oluyor.

Hani duayi gectim iyi dilekler gecirmek nasip et diye icinden gecirmek dusunmek bile etkiliyor bence.

Ben de diyorum ki bu topikte iyi dileklerini isteyenler ve iyi dileklerlerde (yada dualarda) bulunanlar toplassin burdan onlarin iyi haberlerini alalim:)

Sitede tanistigim ve cok iyi arkadas oldugum ASSOSyal elif icin dua isteyerek aciyorum topigimi.

Rabbim herkese nasip eder insallah

Ayy canin banada dua edin 6 aydir deniyoruz olmuyo bu ay hamile kalmak istiyorum artık dualarınizi eksik etmeyin

HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR ELBETTE.AMA HERŞEYDEN DE ÖNMELİSİ BİR MÜSLÜMANIN BİR BAŞKA MÜSLÜMAN KARDEŞİNE ETTİĞİ DUA GİBİ GÜZEL DUA VARMI YA.ALLAH RAZI OLSUN BENDE 2.BEBEK DÜŞÜNÜYORM AMA 1.5 SENE OLDU OLMADI DUALARINIZDA BENİDE ANARSANIZ SEVİNİRİM

Banada dua edin kızlar 2 sene oldu nerdeyse bir düşügum var bu ay ilaçlarla tekrar deniycez inş bu sefer sağlıklı bebeğim olur isteyen herkesin olsun pko var bende Allah yardimcimiz olsun
Canim bende de pco var ilk gebeligim korunurken bu yaz olmustu 2,5 aylikken kalbi durdu ekim gibi kurtaj oldum ocak ayinda ilk defa korunmayi biraktim yine hamileyim simdi cok sukur:) sogan kurunu tavsiye ederim ben bu ay sogan kuru yapmistim. Hepinizi eklerim dualarima

11. Ayım ismim Fatma reglime 1 hafta var inşallh Hamileyimdir Allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda

bende istiyormbende bende tabi tum bu hasretle yanip tutuşanlar icin tez vakitte saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…