- 13 Temmuz 2015
- 505
- 353
- 53
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Allah hepimizden razı olsun canım benim... inşallah yavrularımıza kavuşuruz...ALLAH RAZI OLSUN CANIM
amin hayırlarla inşallah canımAllah hepimizden razı olsun canım benim... inşallah yavrularımıza kavuşuruz...
C CilekRecelim allahım sana da bana da nasip etsin canoşum benim inş tez vakitte .... elimizi göbeğimize koyup hareketlerini dinleyelim uzun uzun inşallah ... allahım isteyen herekese yaşatsın o duyguyu inşallah .....Bende istiyorum nolur topğinizi görünce gözlerim doldu 1 buçuk senedir istiyoruz bizde Allah iyi dilekleriniz için sizden razı olsun bende burda tanıştığım ve sevdiğim bir arkadaşımNekadarcilekbirhayat içinde dua ediyorum ve sizden de istiyorum bende hepiniz adına dua edicem Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Son umut derken? Yumurtalarin tazeleniyor iste hazirlaniyor oyle niye dusunmuyorsun?Son umudumu da regl ile tükettim sanırım
Amin amin amin ağzına sağlık kuzum ☺C CilekRecelim allahım sana da bana da nasip etsin canoşum benim inş tez vakitte .... elimizi göbeğimize koyup hareketlerini dinleyelim uzun uzun inşallah ... allahım isteyen herekese yaşatsın o duyguyu inşallah .....
Hadi bakalım yenilensin yumurtacıklar canısıSon umut derken? Yumurtalarin tazeleniyor iste hazirlaniyor oyle niye dusunmuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?