Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Bende istiyorum nolur topğinizi görünce gözlerim doldu 1 buçuk senedir istiyoruz bizde Allah iyi dilekleriniz için sizden razı olsun bende burda tanıştığım ve sevdiğim bir arkadaşım Nekadarcilekbirhayat içinde dua ediyorum ve sizden de istiyorum bende hepiniz adına dua edicem Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

C CilekRecelim allahım sana da bana da nasip etsin canoşum benim inş tez vakitte .... elimizi göbeğimize koyup hareketlerini dinleyelim uzun uzun inşallah ... allahım isteyen herekese yaşatsın o duyguyu inşallah .....

Bende dualarinizi bekliyorum kızlar ya 3 ay önce 3 aylık bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım bi kızım var ve 3 aydır çok istiyoruz ama olmuyor Rabbim benim gibi her isteyen anne adayına güzel sağlıklı bebisler nasip etsin inş

Bu mübarek günde hepimiz için dua ettim arkadaşlar... İnsallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizi evlatlarımıza kavuşturur. Geçen gün Meryem suresi okudum.. bugünde Yasin Tebareke Amme.. hepimiz için rabbime dua ettim.. forum arkadaslarım insallah her sey yolunda gider.. bolca dua edelim.. stresten uzak duralım.. gerçi ben pek bunu beceremesemde... hayırlı cumalar kızlar

Bir kaç gün önce ben de burada dua istemiştim. Çok şükür duam kabul oldu. Dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Bana da sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…