Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Kızlar bana da dua edin lütfen, altı buçuk yıllık evliyim, henüz bebeğim olmadı. ismim Yasemin. Konu sahibi tam da benim düşünüp yapamadığım şeyi yapmış, ALLAH razı olsun.
Yasemin 'cimm allah sana da tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah dualarda buluşalım

Rabbim öncelikle bebek isteyen herkese evlat sahibi olmayı hayırlı kılsın.Sonra hayırlı zamanda hayırlı hamilelik versin.Evlatlarınız vatana millete İslama hizmet eden temiz saygılı bireyler olsun.İsimlerinizi bilmiyorum ama burada yazan yazmayan herkes içindir duam.İnşallah Rabbim bu güzel duyguyu tüm evli kadınlara yaşatır :)
Yâ Erhamerrâhimin (3 kez) söyleyin sonra Rabbimden isteyin hadi hayırlısı :)

hanımlar ben de 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum hayırla sağlıcakla maddi manevi sıkıntılarımızdan anca tam bir tedaviye başladık şubat adetimde kısmetse aşılamam yapılacak ALLAH İZİN VERİRSE...
bana da dua eder misiniz? ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..

Rabbim hakeden her kuluna hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hamilelere sıkıntısız sağlıklı doğumlar bebeklerini sağlıcakla kucaklarina almayi nasip etsin evlatcanlara hayırlı birer anne olabilmeyi nasip etsin inşallah. Ben de beş yıldır hasret çekiyorum doğru zamanın gelmesini bekliyorum. Rabbim hiç ummadığım anda müjdeler inşallah

Burada ezan okunuyor arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum
Allah isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin tez vakitte, kapı kapı dolaşıp aratmasın,kötü niyetli insanların ağzına düşürmesin, Rabbim ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…