24 sizin?Yaşınız kaçtı
25 im bende genciz daha ama insan korkmadan da edemiyor malesef24 sizin?
Kızlar bakarmısınız benmı görüyorum sadece cok az olan çizgiyiKızlar testi tekrarladım biraz daha belirginleşti 2 gün daha bakıcam sonra kan vermeyi düşünüyorum bu şekilde olup hamile olan var mı
Kızlar nolur kımse görmüyormu benmı görüyorum sadece o ıkinci cızgı ne oluyırKızlar bakarmısınız benmı görüyorum sadece cok az olan çizgiyi
Evet olmadıkça kaygılanıyorum maalesef25 im bende genciz daha ama insan korkmadan da edemiyor malesef
Hafif var ama aynı şekilde iki tane silik pozitif yanlış çıktı bende hüsrana uğradım en garanti kan tahliliKızlar nolur kımse görmüyormu benmı görüyorum sadece o ıkinci cızgı ne oluyır
Bende ılk defa gorunce heycanlandımHafif var ama aynı şekilde iki tane silik pozitif yanlış çıktı bende hüsrana uğradım en garanti kan tahlili
Benım ılk defa cıkıyor boyle ama işteHafif var ama aynı şekilde iki tane silik pozitif yanlış çıktı bende hüsrana uğradım en garanti kan tahlili
Umutsuzluga dusmenizi istemem ama bende ilk kez bu şekilde gördüm çok umutlandım ama maalesef sonuç hüsran. Umarım siz gebesinizdirBenım ılk defa cıkıyor boyle ama işte
İnşallah olacağına inanıyorumEvet olmadıkça kaygılanıyorum maalesef
Dun kan verdım sonuc 0.200 cıkmıs dıger verdıklerım hep sıfırdı doktor yok dedı hatta tomografo cektı rahatsızdım cunku bu degerle yenı olusan gebelik olabılırmıUmutsuzluga dusmenizi istemem ama bende ilk kez bu şekilde gördüm çok umutlandım ama maalesef sonuç hüsran. Umarım siz gebesinizdir
0 ile 5 arası negatif malesef ki benim 2.39 çıktığı oluyorduDun kan verdım sonuc 0.200 cıkmıs dıger verdıklerım hep sıfırdı doktor yok dedı hatta tomografo cektı rahatsızdım cunku bu degerle yenı olusan gebelik olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?