Beklemedeyim. Benim pembe akıntım başladı malesef regl olcam sanırımYarın sabahı bekliyorum haber vericem sizede
Belki lekelenmedir bende yaşadım sonra silik çizgi gördüm biraz bekleyin umutsuzluğa kapılmayınBeklemedeyim. Benim pembe akıntım başladı malesef regl olcam sanırım
Allah'ım inşallahBelki lekelenmedir bende yaşadım sonra silik çizgi gördüm biraz bekleyin umutsuzluğa kapılmayın
Benimde ilk peçeteye geldi sonra günlük pedime ama pozitife dönecekmi yerleşmemi bilmiyorum yarın sabah idrar testini tekrarlayacam pazarteside kan verecem hakkımızda hayırlısıAllah'ım inşallahsizin nasıl gelmişti lekelenmeniz
Güzel haberler vermenizi umut ediyorumBenimde ilk peçeteye geldi sonra günlük pedime ama pozitife dönecekmi yerleşmemi bilmiyorum yarın sabah idrar testini tekrarlayacam pazarteside kan verecem hakkımızda hayırlısı
Bende sizin içinGüzel haberler vermenizi umut ediyorum
Yarında adet olmazsam eğer sokulmez ise yani pazartesi yapacağım inşallah hamileyizdir dualarım bizimleBende sizin içinsiz ne zamam test yapacaksınız
Güzel haberlerini bekliyorumYarında adet olmazsam eğer sokulmez ise yani pazartesi yapacağım inşallah hamileyizdir dualarım bizimle
Günaydın uyuyamadım akşam zar zor sabahı ettim kalktım test yaptımYarında adet olmazsam eğer sokulmez ise yani pazartesi yapacağım inşallah hamileyizdir dualarım bizimle
Sonuç ne çıktıGünaydın uyuyamadım akşam zar zor sabahı ettim kalktım test yaptım
Sonucunuz ne oldu acabaa merakla bekliyorumGünaydın uyuyamadım akşam zar zor sabahı ettim kalktım test yaptım
Maalesef silik çizgi bile çıkmadı çok emindim bu sefer olduğuna.. sizin için dua ediyorum bari sizden güzel haber alıp sevineyimSonucunuz ne oldu acabaa merakla bekliyorum
Maalesef silik çizgi bile çıkmadı çok emindim bu sefer olduğuna.. sizin için dua ediyorum bari sizden güzel haber alıp sevi
Yaaaaa gerçekten mi olsun umudunuzu kaybetmeyin bu ay olur inşallah ne kadardır deniyordunuz herhangi sorun var mıMaalesef silik çizgi bile çıkmadı çok emindim bu sefer olduğuna.. sizin için dua ediyorum bari sizden güzel haber alıp sevineyim
Benim adetim söküldü malesef ki bu ayda olmadıMaalesef silik çizgi bile çıkmadı çok emindim bu sefer olduğuna.. sizin için dua ediyorum bari sizden güzel haber alıp sevineyim
Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorumBenim adetim söküldü malesef ki bu ayda olmadı
Ne kadardır deniyordunuz herhangi probleminiz var mıydıHakkımızda hayırlısı olsun gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum
Sadece hafif pcos gördüler ama doktor her tahlili yaptı hiç bir sorun olmadığını 6 ay -1yıl arası denememizi söylediNe kadardır deniyordunuz herhangi probleminiz var mıydı
Sizde varmı birşey ?Ne kadardır deniyordunuz herhangi probleminiz var mıydı
Bende de pco görünüyor ancak tüm tahlillerim normal adetim de düzenli oluyor maalesef bir buçuk yıldır deniyoruzSizde varmı birşey ?
Yaşınız kaçtıSadece hafif pcos gördüler ama doktor her tahlili yaptı hiç bir sorun olmadığını 6 ay -1yıl arası denememizi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?