Test çok bekledi mi yoksa hemen mi böyle olduErken gebelik testi yaptım hayalet silik çizgi gibi sizce varmı Eki Görüntüle 3594466
Aslında adet oldum sandım 2 gün sürdü ve bitti ama öncesi ve sonra aşırı uyku hali her sabah bulantı kasıkalarım ağrı var gün içinde geçmeyen bulantı hali var beta teslim geçen hafta <2 çıktıBen göremedim ama insallah vardır. Kaç gün geciktin yada kaç günün var?
Regliden 6 gün önce yaptım çook silik var acaba hamilemiyim
Şu an bende aynı durumdayim sonuç nedirErken gebelik testi yaptım hayalet silik çizgi gibi sizce varmı Eki Görüntüle 3594466
Sizin daha net gibi ama çok erken yapmışsınızRegliden 6 gün önce yaptım çook silik var acaba hamilemiyim
İkinci çizgiyi görüyorum var gibiKızlar merhaba adetime 3 gün kala böyle çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Bence kesin hamilesiniz,hayırlısı olsunKızlar testi tekrarladım biraz daha belirginleşti 2 gün daha bakıcam sonra kan vermeyi düşünüyorum bu şekilde olup hamile olan var mı
Çok net gözüküyor hayırlı olsunnKızlar testi tekrarladım biraz daha belirginleşti 2 gün daha bakıcam sonra kan vermeyi düşünüyorum bu şekilde olup hamile olan var mı
Var gibi gözüküyor iki gün sonra tekrarlayın istersenizSabah silik bi çizgi gördüm ya pozitifmi acaba
Ay çok umutlandım ya gerçekten miVar gibi gözüküyor iki gün sonra tekrarlayın isterseniz
Gözle görülüyor bence iki güne tam netleşirBenimde böyle 7 günüm var
Eki Görüntüle 3598034
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?