Gebelige baglımı lütfen bilen yazsın!

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
Mrb 16 haftalık hamileym ve son iki haftadır vücudumda döküntü başladı hani cilt kurulugu olurda böyle ince ince dökülür ya aynen öyle kaşıntı vs yok aslında cildim çok yaglıdır dedigm gbi 10 gündür falan var bu bende bugün dr.a gittim ve bebegi görünce heycandan sormayı unuttum :) başına böyle bişey gelen yada duyan bilgi sahibi olan varmı?tşk.ler şimdiden

Gebelikle alakalimi bilmem ama ben daha ogrenmeden cildim toprak gibi çatladı kurudu. Elimi sürdüğüm zaman dökülüyo. Bebe yağıyla nemlendiriyorum.

canım hormonlar o kadar cok degısıyorkı cılde yansıması cok normal ; belkide gebelıkte ortaya cıkan bır alerjın var bunu ogrenmek ıcın en kısa zamanda doktora gıt - belki birseyler yemenı yasaklayabılır - dokunan bır yıyecek olabılır -

bende cilt kuruluğu ve kronik ürtiker var.. hamilelikte de devam ediyor... Excipial LİPO var eczanelerde satılan bir nemlendirici, üstelik çatlaklara da iyi geldiği söyleniyor.. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi.. Doktorunuza sorun ve bunu kullanın, cilt kuruluğundan eser kalmaz.. Hamilelikten de olur ayrıca, benim saç diplerim çok etkilendi, malum vitamini artık bebişle paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…