• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe hazırlık Duphaston kullananlar

nur-sal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2025
2
1
1
28
Merhaba arkadaşlar benim 2 gebelik kaybım var eşimde herhangi bir sorun yok bendede ofis histereskopi yapıldı ve herhangi bir sorun yok kan tahlilimde amh oranım 6 çıktı pcos olabilir dedi doktor ama gebelik oluştuğu için gebeliğe engel olmadığını söyledi sadece sürdürmede problem olduğunu söyledi ve Duphaston ilacını verdi ve korunmayı bıraktık benim durumumu yaşayan var mı tekrar hamile kalabilir miyim

duphaston rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor. eğer rahimde bir sorun görülmediyse neden duphaston verdi ki? bebeğin tutunmasına yardımcı olur evet ama zaten rahim kendisi kalınlaşabiliyorsa gerek de yok.

genetik test verdiniz mi?

duphaston rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor. eğer rahimde bir sorun görülmediyse neden duphaston verdi ki? bebeğin tutunmasına yardımcı olur evet ama zaten rahim kendisi kalınlaşabiliyorsa gerek de yok.

Merhabalar sizi bir süredir burada görüyorum benim bugün iğne dahil 11. Günüm ve kaset ve erken gebelik testi negatif çıktı sonradan pozitif olur mu acaba ya

Merhabalar sizi bir süredir burada görüyorum benim bugün iğne dahil 11. Günüm ve kaset ve erken gebelik testi negatif çıktı sonradan pozitif olur mu acaba ya
olabilir. 14 günden önce test yapmayın zaten. hatta benim doktorum regl gecikmesine kadar yapma demişti bana.

Evet genetik test verdik hiç bir sorun çıkmadı pıhtılaşmada verdik ondada sorun yok adetlerimde benim düzenlidir aslında ama mart ayında kürtaj olduktan sonra 3 güne düştü duphastonu tutunsun diye verdi galiba

Back
X