Aynen canim risk almaÖyle yapayım demi en iyisi
Benim bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istediği için ikinci çocuğa başladık bu ay ayın 27 adet günüm ama enfeksiyon var sanki bende sürekli sarı akıntım oluyor hamile olabilirim olmayada bilirim enfekson için sogan kürü kullanmak istiyorum adettim 10 gün var şimdi başlasam olur mu acaba bana yardımcı olun kızlar lütfen
Adet olduğun zaman iç benceBenim bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istediği için ikinci çocuğa başladık bu ay ayın 27 adet günüm ama enfeksiyon var sanki bende sürekli sarı akıntım oluyor hamile olabilirim olmayada bilirim enfekson için sogan kürü kullanmak istiyorum adettim 10 gün var şimdi başlasam olur mu acaba bana yardımcı olun kızlar lütfen
Ben 2 ,3 sene önce dokturma danıştim hatta doktorum iç tabi faydası olur demişti ama hiç sizin gibi bur durumla karşılaşmadım ve o ay hamile kaldım birde klomen ve çatlama iğnesi yazmıştı banaMerhaba , bende bir hafta önce soğan kürüne başladım. Normalde 1 temmuz da adet oldum bir hafta sonra bitti. Pazartesi başladım Çarşamba kanama başladı benim leke gibi ama bitmedi artık ped taktım. Hala da şuan devam etmekte. Sadece kan değil pıhtı şeklinde normal mi bırakmakta istemiyorum. 15 gün tamamlamak istiyorum. Siz de de bu şekilde oluyor mu ?
Su an sogan kurunu uygulamak icin uygun zamanda degilsiniz. Gebeyseniz dusuge sebep olur. Akintiniz gebelik belirtisi de olabilir. Adet olmayi bekleyip adet bittiginde baslayip 10 gun devam edebilirsiniz. Ben o sekilde hamile kalmistim.Benim bir kızım var 3 yaşında ve kardeş istediği için ikinci çocuğa başladık bu ay ayın 27 adet günüm ama enfeksiyon var sanki bende sürekli sarı akıntım oluyor hamile olabilirim olmayada bilirim enfekson için sogan kürü kullanmak istiyorum adettim 10 gün var şimdi başlasam olur mu acaba bana yardımcı olun kızlar lütfen
Canım bende de mantar var bunu nasıl yapicam anlatabilir misin rica etsem? Adetliyken içmeye başlasak olur mu?Su an sogan kurunu uygulamak icin uygun zamanda degilsiniz. Gebeyseniz dusuge sebep olur. Akintiniz gebelik belirtisi de olabilir. Adet olmayi bekleyip adet bittiginde baslayip 10 gun devam edebilirsiniz. Ben o sekilde hamile kalmistim.
Adetliyken yapsak sorun olur mu mantar var ve bebek istiyorum aylardır. Fitiller sanki bir işe yaramıyor gibi. Bu kürü nasıl yapicam anlatabilir misiniz rica etsem?Su an sogan kurunu uygulamak icin uygun zamanda degilsiniz. Gebeyseniz dusuge sebep olur. Akintiniz gebelik belirtisi de olabilir. Adet olmayi bekleyip adet bittiginde baslayip 10 gun devam edebilirsiniz. Ben o sekilde hamile kalmistim.
Adetliyken yapmak dogru degil diye biliyorum. Bitince baslaniyor. 2 su bardagi icme suyunun icine soyulmus dorde bolunmus sogani koyup 5 dakika kaynatiyoruz. Kaynayinca suyunu suzup iliyinca içiyoruz bebek icin ben 10 gun icip bırakmıştim uzun sure kullanmak dusuge sebep oluyor bilginize.Adetliyken yapsak sorun olur mu mantar var ve bebek istiyorum aylardır. Fitiller sanki bir işe yaramıyor gibi. Bu kürü nasıl yapicam anlatabilir misiniz rica etsem?
Yemeklerden 20 dakika once sabah aksam ac karnina tuketiliyorAdetliyken yapsak sorun olur mu mantar var ve bebek istiyorum aylardır. Fitiller sanki bir işe yaramıyor gibi. Bu kürü nasıl yapicam anlatabilir misiniz rica etsem?
Adet olurken başlamak istiyorum acaba bir problem olur muSu an sogan kurunu uygulamak icin uygun zamanda degilsiniz. Gebeyseniz dusuge sebep olur. Akintiniz gebelik belirtisi de olabilir. Adet olmayi bekleyip adet bittiginde baslayip 10 gun devam edebilirsiniz. Ben o sekilde hamile kalmistim.
Adet halindeyken kullanmayi onermiyor doktorlar isterseniz doktorunuza danışabilirsiniz.Adet olurken başlamak istiyorum acaba bir problem olur mu
Canım bende de mantar var bunu nasıl yapicam anlatabilir misin rica etsem? Adetliyken içmeye başlasak olur
Mantarın tek çözümü bende arı sütü bal polen propolis kullanmak ve her gün bir bardak sirkeli su içmiştim, düşünün bende 3 sene her ay 3-4 kere tekrarlardı o kadar vahimdim ,en son bu yolu denedim 2 ay boyunca düzenli yedim her gün bi kaşık tavsiye ederimAdetliyken yapsak sorun olur mu mantar var ve bebek istiyorum aylardır. Fitiller sanki bir işe yaramıyor gibi. Bu kürü nasıl yapicam anlatabilir misiniz rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?