Gebeliğe hazırlık

mnekse

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
53
9
1
26
Merhaba benim üç yaşında bir kızım var ve kardeş istiyor o yüzden geçen aydan beri korunmuyoruz eşimle normalde benim adetim asla gecimezdi geçen ay gecikti ve gebelik belirtilerim vardı 7 gün geçti sonra regl oldum acaba neden kaynaklana bilir gecikme acaba rahim kendini gebelik için hazırlıyor olabilir mi yardımcı olun benim gibi olan var mı

Stres olabilir, kimyasal gebelik olabilir.

Ama test yaptım ozman negatif çıktı kanda verdim 0.02 çıktı

Acaba vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir mi göğüslerim şişti hatlarda şiş ve kasıklarda batma oluyor sürekli batmada degil gerilme gibi

Acaba vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir mi göğüslerim şişti hatlarda şiş ve kasıklarda batma oluyor sürekli batmada degil gerilme gibi
Strestendir o zaman. Bilemiyorum vücut böyle bir hazırlık yapar mı yapsa hamile olmanız gerekirdi :/

Hamilelik hazırlık yapıyor diye okumuştum bir yerde sonraki iki ay içinde düzenli ilişki yaşanırsa kalınıyormuş ama doğruluk payı nedir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…