• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe hazırlık

eda11222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
5
0
1
20
Kızlar adetim biteli bugün 11 gün oluyor ilişkiye giriyorum bugün vajinamda akıntı oluyor biraz sanki başım dönmüş gibi bi kaç gün önce sol kadıklarım ağrıyordu biraz önce vajinamın üstüne acı girdi bu hamilemiyim bilmiyorum adet günümede çok var çok merak ediyorum sizce

Kızlar adetim biteli bugün 11 gün oluyor ilişkiye giriyorum bugün vajinamda akıntı oluyor biraz sanki başım dönmüş gibi bi kaç gün önce sol kadıklarım ağrıyordu biraz önce vajinamın üstüne acı girdi bu hamilemiyim bilmiyorum adet günümede çok var çok merak ediyorum sizce
Adet bittikten sonraki 11 gün yoksa adet süreci ile mi beraber 11 gun

Yumurtlama belirtisi

Günde en az 3 kez eşinizin içinize boşalması lazım kesin çözüm

Günde en az 3 kez eşinizin içinize boşalması lazım kesin çözüm
Yok 10 defa 🤦‍♀️

Doktorlar bile gün aşırı öneriyor ilişkiyi siz nasıl günde 3 de karar kıldınız?

Bazı sebeplerden dolayı ilişki yasağı oldu ayda belki 3 defa bile zor oldu ilişki ben o ay hamile kaldım önemli olan yumurta zamanına denk gelebilmek

Yok 10 defa 🤦‍♀️

Doktorlar bile gün aşırı öneriyor ilişkiyi siz nasıl günde 3 de karar kıldınız?

Bazı sebeplerden dolayı ilişki yasağı oldu ayda belki 3 defa bile zor oldu ilişki ben o ay hamile kaldım önemli olan yumurta zamanına denk gelebilmek
Ama ben öyle hamile kaldım

Ama ben öyle hamile kaldım
Denk gelmiştir olmuştur ama herkesin sperm kalitesi farklı her gün ilişki sperm kalitesini daha da düşürüyor gebelik için en uygun ilişki sıklığı gün aşırı diyor uzmanlar ben de onların yalancısıyım

Denk gelmiştir olmuştur ama herkesin sperm kalitesi farklı her gün ilişki sperm kalitesini daha da düşürüyor gebelik için en uygun ilişki sıklığı gün aşırı diyor uzmanlar ben de onların yalancısıyım
Anladım eşimin testesteron çok yüksek hep enerjik

Back
X