:)))))))))bu planda sımdı moda oldu.bebegın vede gebelıgın planımı olur ya:))))))))))
mrn cnm ben bildigim kadar acıklayayım sana :) tam zamanında yazmısın hamile kalmak için dogum kontrol hapı kullanıyosan simdi bırakman lazım yani en erken 3 ay diyolar hapı bırakmaya.herkesin bünyesi cok farklı her hamilelik aynı olmuyo ben bünyemi cok saglam sanardım cok zor gecirdim ama bi arkadasım okadar hassas olmasına ragmen bikere bile migde bulantısı olmamıstı.hiç belli olmuyo yane am akorkma hersey cok güsel oluyo hamile kalınca cok degişik bi duygu allah bi an önce nasip etsin cnm inş =) vitaminde evet genelde veriyolar gebelige hazılrık diye ama sen yinede bi doktora git istersen aklında kalmasın için rahat etsin yaneallah gönlüne göre versin inş
::)))))):):):):):)gecen bırıde sey yazmıs cok guldum hade ayagıma bag olrsa dogurdugum couk demıs.ya onun olması ıcın herseyını feda eden ınsanlar var mılletın yazdıgı seylere bak :,:))))))))
aslında ciddiye alıp sana açıklama yapmam gereksiz ama yine de tutamadım kendimi.
evet canım bilinçli anne babalar olmak istediğimiz için her şeyin planını yapıyoruz,boş gezenin boş kalfası değiliz işimizi gücümüzü izinlerimizi ona göre ayarlıyoruz,borcumuz derdimiz var,borçların bitimine göre ayarlıyoruz...sen doğurup doğurup ortaya salıyorsun herhalde,sana göre bunlar gereksiz olabilir o yüzden.
konuyu da dağıtmazsan sevinirim,eğlenmek istiyorsan kendine ait bir başlık aç,orda konuşup konuşup gül olur mu?
yalnış anlasılma olmus şekerim o öle demek istemedi günümüzde anne olmak isteyip okadar cok olamayan varki öle düşünmeleri doğru doğurup dğurup ortya salıyorsunuz heralde lafında cok ayıplmaz: madem konu acıyorrsunuz yorumlarada katlanmak zorundasınız hem plan yapanlara ALLAH C.C gülümsermiş bende pilana karsı biriyim ne zaman olacağı belli olurmuymuş hem ALLAH ne zaman isterse ozaman verir seninde ne zaman günün geldiyse ozaman doğurursun canım benim :ecrin_bebek: herşey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile5
evet bizim planlarımız boş tabi,Allah'ın dediği olur muhakkak,inancımız tam. ama bizler tedbirimizi alırız sonra da Allah'tan hayırlısını dileriz, inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir.
ama o arkadaşlar da biraz saygısız davranmışlar, bunu söylemenin güzel yolları yok muydu,kırıcı yazdılar? onlarınki de hoş bi tavır değildi..
konuyu da dağıtmazsan sevinirim,eğlenmek istiyorsan kendine ait bir başlık aç,orda konuşup konuşup gül olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?