benim kızımıada zayıf dendi.2 haftada bir gidiyorum doktora haftalık 150 g alıyo.doktorum gelişimi iyi dedi ama nede böle anlamadım.
benimde geriden geliyor bebegım hersey normaldi önce sonra zayıf dedi 36.haftadayım 2400 falan kilosu.bunu söylediği hafta dr.un daha cok dikkat etmeye basladım herseyi bol bol yıyorum ama yınede cok almadı bana soyledıgıni söyleyeyım sıze bol bol et ,yumurta ve gunde2 bardak süt,pekmez dedi yan yat surekli hareket etme dedi yaptım ama yınede zayıf 2 hafta sonra alacak bebegı artık allaha emanet..
ben hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama genetik galiba. sizin bebişleriniz haftada ne kadar alıyo kilo.
özlem cahil cahil olma allah askına doktordan iyimi biliceksin son sat yani adet dönemi önemli döllenme tarihi değill.. öle birşey olsaydı döllenme tarihini sat alırlardı ki takiple yumurtlama güününü bilmeyen bir insanın dölleme tarihide kesin değil.... lütfen yalnıs bilgiilendirmeyin kimseyi.
hayir guzelim yaniliyorsun son adet tarihi degil dollenme tarihi onemli bende ikiz annesiydim
adetime gore bebislerim iki hafta geriden geliyordu ama benim her zaman yumurtlama tarihim 12. 16. gunler arasi degil 24. gunde olur o yuzden bebeklerim cok gec dollenmis bunu doktorum soylemisti .. doguma kadar bebisler iki hafta geriden geldi adete gore ama doktorum cok normal biz dollenme tarihini baz alicaz demisti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?