canım bende hamileliğim 3. haftalarındaydı mantar rahatsızlığım vardı hem hap hemde fitil kullandım doktorum bişi olmaz dedi senin gibi çok korkmuştum şu an 33 haftalık hamileyim hiç bir problemim olmadı testlerimiz falan hep normal çıktı inş tabi hamileliğim bitmedende bişi diyemicem allah korusun :Saruboceq:tabi senin kullandığın ilaclar hangi hastalık içindi çok ağır ilaçta olabilir inş bişi çıkmaz canım ilk haftalarda kullanılan ilaçlar pek sorun yaratmıyomuş sen moralini yüksek tut:teselli:
cnm benim önce endişelenme rahat ol sen üzülürsen bebişte üzülür ben bir doktorla konuştuğumda bana dediği şu idi adetin gecikmedikçe yani sana vücudun haber vermedükçe içtiğin ilaçların yada başka etkenlerin bebk üzerinde etkisi yok hem döllenmeden 3 hafta sonra anne bebek arası kan dolaşımı başlıyor rahat ol zaten bir hasar varsa bebek düşer yada kontrollerde çıkar benim annem kardeşimi düşürmek için neler yapmış içmediği ilaç kalmamış ama yaşayacağı varsa hiç bişi olmaz evvel Allah
senin de dediğin gibi ya hep ya hiç kuralı geçerlidir.. yani bebek daha çok az hücreden oluştuğu için hücrelerden 1 tanesi bile zarar görse hamilelik oluşmaz... sen regli olurdun... içini ferah tut..
Sevgili arkadaslar, ben 5 haftalik hamileyim,
Son adet gunumden 22. gun sonra, hamile oldugumu bilmeden erythromycin (antibiyotik) kullandim.
Hamile oldugumu ogrendikten sonra hergun agliyorum bebegime bir zarar gelmis midir diye.
Ne olur deneyimlerinizi benimle paylasir misiniz?((
Tesekkur ederim esssraaa,
doktorum bu ilaci hamilelere verdiklerini soyledi. Bana 8 saatte bir 500 mg vermislerdi. ilk haftalari bebisimin diye cok uzuldum.
Cok sagol cevabin icin.
rica ederim canım,bak dert edilecek bişi yokmuşhihoyyyt
stres birçok şeyden daha zararlı..
unutma sen artık prensessin,doğuma kadar da devam edecek prensesliğin:))
sonra bebiş tacını elinden alıp seni külkedisine çevirecek zaten-tatlicadiarzu-
9ayın kıymetini bil,tadını çıkar:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?