Şu an yerleşme belirtisi yaşıyorsun vücudunda sperm var. Ya tutacak döllenecek ya düşecek. Hamilelik anlamına henüz gelmiyor ama içeride bir aksiyon var onun etkileri.Kızlar yaklaşık 1 hafta erken regl oldum 13 eylülde 6 7 gün sürdü bitince ilişkiye girdik bi kaç gün sonra kasıklarımda ağrı oldu batma gibi sağ ve sol yumurtalığım sanki çekiliyor gibi devam ediyor hala 2 gündür de göğsümde hassasiyet oluştu ama çok ağrılı değil hafif sadece dokununca ve dolgunlaştı yumurtalıklarda da ara ara kesik kramp giriyor test yaptım negatif çıktı adetime şu an 13 gün var erken mi yaptım yoksa yine adet belirtisi mi
Benim reglim 5 gün geçti ama testlerim negatif diye hala kan vermeye gitmiyorumGebeliği erken öğrenmek cok stres yabiraz akışında kalmak daha iyi bende regl günü öğrendim. Sürekli kan vermekten kaç gündür perişan oldum. regl gününe kadar kendini duygularını rahat bırak.
Bende erken gebelik belirtisine cok takıntılı idim. bu sitede her okuduğumu bende var mı diye bakıyordum. Hiç bir belirti olmadan sessiz sedasız geliverdi.
Rabbim sana da kolayından sağlıkla nasip etsin amin.
bu hissi tanıyorum. insan sadece olumlu olumsuz sonuc görmek istiyor ki bir daha ki aya umut bağlasın. Beklemek cok zor tez zamanda insallah kavusun zorlanmadan amin .Benim reglim 5 gün geçti ama testlerim negatif diye hala kan vermeye gitmiyorum
Yerleşme o kadar uzun sürer mi neredeyse 1 haftadan fazlaŞu an yerleşme belirtisi yaşıyorsun vücudunda sperm var. Ya tutacak döllenecek ya düşecek. Hamilelik anlamına henüz gelmiyor ama içeride bir aksiyon var onun etkileri.
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınbu hissi tanıyorum. insan sadece olumlu olumsuz sonuc görmek istiyor ki bir daha ki aya umut bağlasın. Beklemek cok zor tez zamanda insallah kavusun zorlanmadan amin .
Sende hiçvir belirti yok muydu canımGebeliği erken öğrenmek cok stres yabiraz akışında kalmak daha iyi bende regl günü öğrendim. Sürekli kan vermekten kaç gündür perişan oldum. regl gününe kadar kendini duygularını rahat bırak.
Bende erken gebelik belirtisine cok takıntılı idim. bu sitede her okuduğumu bende var mı diye bakıyordum. Hiç bir belirti olmadan sessiz sedasız geliverdi.
Rabbim sana da kolayından sağlıkla nasip etsin amin.
bende yerleşme kanamsı henüz görmedim olacak mı olmayacakmı bekliyorum beta 612 geldi bat 26 eylüldü. dr muayene etti ama yerleşti yermeşmedi bişi demedi. Gebelik yolları oluşmus dedi o ne demek bilmiyorum tabiDaha fazla sürüyor. O yaklaşık iki haftalık bir süreçmiş. Ben de iki günde olur sanıyordum ama değil bayağı yolculuk oluyor içeride
Döllenme 3 gün içinde 8luyor diye biliyordum ama belki de adet sancısı bilemedim düzensiz oldu kaç aydır bilemedim psikolojikmennde buraya yoruyor olabilirim ama sağ kasık özellikle çekilip duruyor şu an bileDaha fazla sürüyor. O yaklaşık iki haftalık bir süreçmiş. Ben de iki günde olur sanıyordum ama değil bayağı yolculuk oluyor içeride
Döllenme olsa da etkiler hemen bitmiyor vücut üremeye hazırlanıyor kolay değilDöllenme 3 gün içinde 8luyor diye biliyordum ama belki de adet sancısı bilemedim düzensiz oldu kaç aydır bilemedim psikolojikmennde buraya yoruyor olabilirim ama sağ kasık özellikle çekilip duruyor şu an bile
İlk defa kasıklardaki ağrı bu kadar erken oldu normalde yumurtlama gününde oluyordu bide akıntı vardı süt beyazı gibi şimdi azaldı bayaDöllenme olsa da etkiler hemen bitmiyor vücut üremeye hazırlanıyor kolay değil
Beta 612 ise korkma artık. Doktorlar 2 ay geçmeden hamile kabul etmiyo valla bana da testte iki tane koyu çizgi olacak yoksa hamilelikten sayma dedi k*ahpe gadın. Silik testi bile pozitif kabul etmiyor onlarbende yerleşme kanamsı henüz görmedim olacak mı olmayacakmı bekliyorum beta 612 geldi bat 26 eylüldü. dr muayene etti ama yerleşti yermeşmedi bişi demedi. Gebelik yolları oluşmus dedi o ne demek bilmiyorum tabi
hayır ve ben belirtiye cok takılmıştım bu sitede gezerken aylarım sürekli akıntı hassasiyet bel ağrısı kasık ağrısı aramak ile geçti. En ufak belirtiye umut bağlamıştımm. bu ay ise aman olmuyor tük bebek yada aşılamaya gideyim dedim. yaklaşık 4 aydır reglim 26 sında gelir. o gün gelmedi şüphe ettim. test yaptım silik çizgi idi. freely marka olunca herkes yalancı dedi. sonra eczanede artı med buldum oda yalancı ımiş. En son dayanamadım 27 sinde kan verdim 117 idi sonra 295 bugun 612 öyle yani bi belirtim hiç ama hiç olmadı şuan da yok.Sende hiçvir belirti yok muydu canım
Ben yumurtlamadan 5 gün gecikmeye kadar yani 2 haftadan fazla zamandır yaşıyorum her gün aynı şeyler. İdrar testlerim ona rağmen hep negatif
evet kalp atışı kese bunları görmek istiyorlar. gebelik bildirimi bile yapılmıyormus.Beta 612 ise korkma artık. Doktorlar 2 ay geçmeden hamile kabul etmiyo valla bana da testte iki tane koyu çizgi olacak yoksa hamilelikten sayma dedi k*ahpe gadın. Silik testi bile pozitif kabul etmiyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?