GEBELİĞİ ERKEN ÖĞRENENLER

Gerçekten sitede okuduklarından ümitleniyor insan benim de 4 aydır belirti verdi hep negatif artık yoruldum

Gerçekten sitede okuduklarından ümitleniyor insan benim de 4 aydır belirti verdi hep negatif artık yoruldum
ben bugun dr a dedim ki benim belirtim yok saglıksız gebelik olabilir mi :) dr da güldü. Bu aşamada belirti zaten olmaz cok nadirdir. Genelde sandıklarınız gaz hareketleri ve baskısı oluyor onu belirti sanıyorsunuz :)

büyük ihtimalle yumurtlama belirtileri yasıyorsunuz. 13 gğn önce gebelik mümkün değil. ben reglden 5 gün önce öğrendim gebeliğimi. belirtiler de reglden bir hafta önce baslamıstı

ben bugun dr a dedim ki benim belirtim yok saglıksız gebelik olabilir mi :) dr da güldü. Bu aşamada belirti zaten olmaz cok nadirdir. Genelde sandıklarınız gaz hareketleri ve baskısı oluyor onu belirti sanıyorsunuz :)
Olabilir aslında insan işte bir umut arıyor

Olabilir aslında insan işte bir umut arıyor
biliyorum o kadar iyi anlıyorum ki benim de günlerim böyle geçti hatta insan psikolojisi o kadar kötü ki okuduklarımı ertesi gün yasıyordum bazılarını koku hassasıyeti gögüs hassasıyeti bel ağrısı yorgunluk. Yani bunlar aslında normal zamanda da olabilecek seyler ama işte bir umuttttt

Döllenme 3 gün içinde 8luyor diye biliyordum ama belki de adet sancısı bilemedim düzensiz oldu kaç aydır bilemedim psikolojikmennde buraya yoruyor olabilirim ama sağ kasık özellikle çekilip duruyor şu an bile
Benimde sol yumurtalıkta beş gün ağrı vardır

o değil yarın regli tarihim ama hiç belirtim yok. nomalde göğüsüm ağrırdı o bile yok:) son zamanlarda her ay bir tuhaf bu ayda böyle demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…