- 2 Kasım 2023
- 191
- 57
- 18
- Konu Sahibi lilamucize
Merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu erken hamilelik testinde silik çizgi görerek öğrenmiştim. Sonrası stresli oldu çünkü daha çok yeniydi. İlk kan vermemin üzerine 4 gün zar zor bekleyip kan verdim beta değerinin yükselip yükselmediğini görmek için. Sonra 3. defa da kan verdikten sonra doktora gittik 5. Haftanın içinde kese göründü ancak bebek görünmedi yine bir stres oldum acaba ne olacak diye eminim bu durumu yaşayanlar vardır. Meğer çok erkenmiş. Ardından çok şükür 6+4te bebeği de gördük. Yani diyeceğim şu ki bu süreç en çok sabrı öğretiyor ve ben asla sabırlı değilimdir bu konu da çok hassas olduğu için insan inanılmaz takıyor kafaya. Bu şekilde erken öğrenip bu süreci yaşayanlara biraz moral olsun diye yazıyorum elbette herkeste farklı bir süreç bu ancak zamanla her şey belli oluyor zaten. Bu stres bitiyor mu? Hayır
bu sefer kalbini duymak, ikili tarafa testi, detaylı ultrason vs derken annelik duygusu hemencecik yükleniyor. Dilerim ki hepimiz en güzel en kaygısız ve en sağlıklı şekilde miniklerimizi kucağımıza alalım