• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliği erken öğrenmek isteyenler

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar ben yeni birşey öğrendim.fortel adında hassas bir test varmış.kan testinden daha önce yapılıyor ve %99 doğruluk payı varmış.ilişkiden 7 gün sonra sonuç çıkıyormuş.ben biraz önce öğrendim ve eşime hemen sipariş verdim.sabah ilk idrarla uygulanıyormuş.sözüm sabredemeyenlere diğer idrar testi yapacağınıza bari bunu uygulayın daha net cevaba ulaşırsınız.şimdiden çok heyecanlandım.

arkadaşlar sonunda uzun uğraşlar sonucu testi buldum.biraz zor bulunuyorda.yarın sabah ilk idrarla yapacam.şimdiden çok heyecanlıyım.sonucu haberdar ederim.dua edin bana.

canım inşallah pozitif souç alırsın ama ben o testi 1 yıldır biliyorum ve bazı arkadaşlarda da yanlış sonuç vermişti, ayrıca erken gebelik testi olduğu için pahalı da yani 25tl falan ona para vereceğine kan testi yaptır daha kesin sonuç alırsın
canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz

canım inşallah pozitif souç alırsın ama ben o testi 1 yıldır biliyorum ve bazı arkadaşlarda da yanlış sonuç vermişti, ayrıca erken gebelik testi olduğu için pahalı da yani 25tl falan ona para vereceğine kan testi yaptır daha kesin sonuç alırsın
canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz

umarım dedğin gibi yanlış sonuç vermiştir çünkü negatif çıktı.kafama çok takmadım açıkçası sonuçta bebeğim geçte tutunmuş olabilir ama insanın yinede hafiftende olsa moralini bozuyor.keşke hiç yapmasaydım.çok pişmanım.neyse çarşamba günü kan testim var.kesin sonuç o zaman.

umarım dedğin gibi yanlış sonuç vermiştir çünkü negatif çıktı.kafama çok takmadım açıkçası sonuçta bebeğim geçte tutunmuş olabilir ama insanın yinede hafiftende olsa moralini bozuyor.keşke hiç yapmasaydım.çok pişmanım.neyse çarşamba günü kan testim var.kesin sonuç o zaman.
hayırlısı olsun canım ..inşallah kavuşursun meleğine kanda kesin sonucu alırsın hadi bakalım inşallah diyelim kaydirigubbakcemile5

Back
X